JESTER ground stabilize - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2019, 12:06 PM   #1
runnerGunner
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 52
Default JESTER ground stabilize

Hi all,

after last update 2.5.5 i see new options for jester radar as "ground stabilize (x) s". What is it?

thx all and sorry for noob question.
runnerGunner is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2019, 12:09 PM   #2
viper2097
Member
 
viper2097's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Location: Austria - LOXZ
Posts: 902
Default

It puts your plane in the center of the TID and north on the up.
So its for enhanced situational awareness.

Just try it and watch the TID (repeater).
__________________
Steam user - Singleplayer & on GAW, TTI, Cold War, Just Dogfight, 99th & 104th server.
Aircrafts: TF-51, Su-25T, M2000C, Su-27, F/A-18C, F-14, Su-33, MiG-29, AV-8B, FW190 D-9, AJS-37, F-15C, A-10C, Mig-21bis, UH-1H, F-5E
Maps: Caucasus, Persian Gulf, NTTR, Normandy, WWII Assets Pack
System: i7-4790K@4.5GHz, 32GB Ram, Strix 1080 8GB, M.2 SSD, Win10Pro, 27" 1080p curved S27D590
Equipment: TrackIR 5 w/ Trackclip Pro, TM Warthog HOTAS, TFRP pedals

Last edited by viper2097; 06-12-2019 at 12:15 PM.
viper2097 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2019, 01:44 PM   #3
Eagle7907
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Texas
Posts: 683
Default

The most useful function of this mode is when datalink is being used. It allows you to see any contacts behind you or outside your radar scan area. Also if you’re trying to find a target waypoint that the INS can’t point you towards. Like a defend point or hostile area.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Eagle7907 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2019, 07:36 PM   #4
runnerGunner
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 52
Default

oook ths and the value a side ? for example ground stabilize 5s, 10s etc...?
runnerGunner is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2019, 07:49 PM   #5
razo+r
Veteran
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4,794
Default

5s for entering this display mode for 5 seconds before returning to the default view, 10s for 10 seconds and so forth.
__________________
Rig: Maximus VII Ranger, 4790K @ 4.00 Ghz, MSI GTX 980 Ti, 16 GB non-oc RAM, 250 GB SAMSUNG EVO 850 SSD, 2TB HDD, Win 10 64-bit
razo+r is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:14 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.