AI in quick mission gone? - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2017, 11:28 PM   #1
Campbell
Member
 
Campbell's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Location: United States
Posts: 188
Default AI in quick mission gone?

Hey guys for some reason when I'm flying the Dogfight quick mission, About half the times I try to play it, the AI aircraft don't appear? I did a mission with mission editor and just changed the aircraft so I could practice and it does the same thing? Is this a bug or does anyone have an idea what's going on?


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Campbell is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2017, 02:26 PM   #2
imacken
Senior Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Cornwall, UK
Posts: 1,602
Default

I have the exact same thing. Been happening for a while now for me.
imacken is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2017, 02:41 PM   #3
Campbell
Member
 
Campbell's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Location: United States
Posts: 188
Default

Quote:
Originally Posted by imacken View Post
I have the exact same thing. Been happening for a while now for me.


Glad to know I'm not the only one!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Campbell is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:12 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.