train convoy - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2018, 03:22 PM   #11
kingofland
Junior Member
 
kingofland's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Cave of Lascaux France
Posts: 36
Default train convoy

Hello everyone
In response to Esac Myrmidon, often by putting distant WPs, the course follows the railway, and sometimes with WPs closer the course does not follow the railway. Example WP0 WP1 okWP1 WP2 ok WP2 WP3 incorrect WP3 WP4 ok. With this the course does not work. To make it work you have to delete WP 3 and 4. If I increase the distance between WP1 and WP2 the route becomes incorrect.Looks like on the map of the EM there is an area where the course can not follow the railway.


In response to Blech, I do not understand your arguments, can you be more explicit, I thank you


Thank you all for your help.
kingofland is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2018, 04:32 PM   #12
Blech
Member
 
Blech's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 803
Default

Hi,

Look at my screenshot and create an empty mission for testing

Can you set a route with 1 or 10 waypoints from Cherbourg to Evreux - YES (west to east )

Can you set a route with 1 or 10 waypoints from Evreux to Cherbourg - NO (east to west )

The railway between these both cities is one-way for waypoint-settings (west to east)

Others are north to south or south to north

( In the game the trains will circle from waypoint 0 to last, last to 0, 0 to last, ... )
Blech is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2018, 02:54 PM   #13
kingofland
Junior Member
 
kingofland's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Cave of Lascaux France
Posts: 36
Default train convoy

Hello Blech, I understood your explanations on the direction of circulation of railroads. I did tests on each railroad, and I made an attached map showing the directions of traffic.Thank you all for your help.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Sens circulation voies férrées.png
Views:	194
Size:	746.7 KB
ID:	178895  
kingofland is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2018, 08:10 AM   #14
Blech
Member
 
Blech's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 803
Default

Hi,

Thx for the map with the directions
Blech is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 04:47 PM   #15
Skyspin
Junior Member
 
Skyspin's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 16
Default

Hello everybody.
Is there a way to make the train stop at a waypoint?
Thanks,
Skyspin
__________________
I5-4670K 4.3GHZ / 16GB DDR3 / EVGA 1080TI /Oculus Rift / ASUS Z-97A / SAMSUNG 500 GB SSD /Thrustmaster Warthog / RAZER Tartarus / CORSAIR Void Pro Wireless/ WIN 10
Skyspin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:46 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.