FW-190A8 REVI seems Opaque again? - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-13-2019, 08:22 PM   #11
LeCuvier
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Location: South of France
Posts: 1,760
Default

Quote:
Originally Posted by Pato View Post
Hi,

I tried to make the glass pane more transparent.
I was like you. The server check failed.
However, I adjusted the crosshair and reduced the diffusion.
Maybe that can alleviate your problem a little bit.
Check the link. Just copy the zip into the OVGME folder for the main files.
Server check passed this. Not in the Saved Game folder.

Best regards Pato
Thanks so much Pato, that was quick!
It seems to be a significant improvement even though the brown tint is still there. The crisp crosshair is a big step forward. I tried it in a ground attack mission and it felt good.
Thanks again, and best regards!
__________________
LeCuvier
Windows 10 Pro 64Bit | i7-4790 CPU |16 GB RAM|SSD System Disk|SSD Gaming Disk| MSI GTX-1080 Gaming 8 GB| Acer XB270HU | TM Warthog HOTAS | VKB Gladiator Pro | MongoosT-50 | MFG Crosswind Pedals | TrackIR 5
LeCuvier is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:25 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.