Landing Light Clipped off - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-09-2019, 10:06 PM   #1
DerekSpeare
Senior Member
 
DerekSpeare's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Boxx Town USA!
Posts: 1,009
Default Landing Light Clipped off

Here's a pic of the landing light showing it not shining as it should, the end of it clipped off. Taxi lights work like expected. This was not the case before this most recent beta update.


RW: 9 - Senaki
Using Oculus Rift
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	194
Size:	403.6 KB
ID:	222676  
__________________
Derek "BoxxMann" Speare
derekspearedesigns.com 15,000+ Gaming Enthusiasts Trust DSD Components to Deliver!
i7-5930k| GTX1080ti | 32gb Ram | 1TB SSD | CV1/DK2/2xWMR/Reverb | CH Pro Throt/Fighterstick Pro | 2 DSD Boxes
Falcon XT/AT/3.0/4.0 | LB2 | DCS | FI-P3D v2.5/3 | FI-FSX
My Hangar: FC3 | F-16 | C101 | M2000 | Mi8 | UH1 | F86 | L39 | A10C | NTTR | F5E | F/A-18 | Harrier
DSD TS Server: derekspeare.typefrag.com | PW = dsdftw!
Useful VR settings and tips for DCS HERE

Last edited by DerekSpeare; 12-09-2019 at 10:08 PM.
DerekSpeare is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 08:02 AM   #2
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 21,851
Default

Hi

Can you attach a track replay showing the location.

Also what shadows setting do you have, flat shadows can produce this effect sometimes.

This is not exclusive to the viper so I will move to object errors.

Thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen_191210_085921.jpg
Views:	136
Size:	539.8 KB
ID:	222693  
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 11:51 AM   #3
DerekSpeare
Senior Member
 
DerekSpeare's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Boxx Town USA!
Posts: 1,009
Default

Let me re-run this mission tonight when I get back in and I will attach a trk file for you as well as include settings. I do believe I use flat shadows, yes.
__________________
Derek "BoxxMann" Speare
derekspearedesigns.com 15,000+ Gaming Enthusiasts Trust DSD Components to Deliver!
i7-5930k| GTX1080ti | 32gb Ram | 1TB SSD | CV1/DK2/2xWMR/Reverb | CH Pro Throt/Fighterstick Pro | 2 DSD Boxes
Falcon XT/AT/3.0/4.0 | LB2 | DCS | FI-P3D v2.5/3 | FI-FSX
My Hangar: FC3 | F-16 | C101 | M2000 | Mi8 | UH1 | F86 | L39 | A10C | NTTR | F5E | F/A-18 | Harrier
DSD TS Server: derekspeare.typefrag.com | PW = dsdftw!
Useful VR settings and tips for DCS HERE
DerekSpeare is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 08:47 PM   #4
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 21,851
Default

Quote:
Originally Posted by DerekSpeare View Post
Let me re-run this mission tonight when I get back in and I will attach a trk file for you as well as include settings. I do believe I use flat shadows, yes.
Thanks, if it is flat shadows I believe it is a limitation of using this setting.
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 09:55 PM   #5
DerekSpeare
Senior Member
 
DerekSpeare's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Boxx Town USA!
Posts: 1,009
Default

Here's the track - but note that I have always used flat shadows and this didn't happen last week :/
Attached Files
File Type: trk bignew.trk (1.90 MB, 49 views)
__________________
Derek "BoxxMann" Speare
derekspearedesigns.com 15,000+ Gaming Enthusiasts Trust DSD Components to Deliver!
i7-5930k| GTX1080ti | 32gb Ram | 1TB SSD | CV1/DK2/2xWMR/Reverb | CH Pro Throt/Fighterstick Pro | 2 DSD Boxes
Falcon XT/AT/3.0/4.0 | LB2 | DCS | FI-P3D v2.5/3 | FI-FSX
My Hangar: FC3 | F-16 | C101 | M2000 | Mi8 | UH1 | F86 | L39 | A10C | NTTR | F5E | F/A-18 | Harrier
DSD TS Server: derekspeare.typefrag.com | PW = dsdftw!
Useful VR settings and tips for DCS HERE
DerekSpeare is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2019, 11:22 PM   #6
DerekSpeare
Senior Member
 
DerekSpeare's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Boxx Town USA!
Posts: 1,009
Default

I can report that yesterday's update has corrected the clipping. I have not tested it with the update that came out today. Thank you.
__________________
Derek "BoxxMann" Speare
derekspearedesigns.com 15,000+ Gaming Enthusiasts Trust DSD Components to Deliver!
i7-5930k| GTX1080ti | 32gb Ram | 1TB SSD | CV1/DK2/2xWMR/Reverb | CH Pro Throt/Fighterstick Pro | 2 DSD Boxes
Falcon XT/AT/3.0/4.0 | LB2 | DCS | FI-P3D v2.5/3 | FI-FSX
My Hangar: FC3 | F-16 | C101 | M2000 | Mi8 | UH1 | F86 | L39 | A10C | NTTR | F5E | F/A-18 | Harrier
DSD TS Server: derekspeare.typefrag.com | PW = dsdftw!
Useful VR settings and tips for DCS HERE
DerekSpeare is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2020, 07:29 AM   #7
Mouby
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 2
Default

Problem has returned in latest patch sadly.
Mouby is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2020, 06:07 AM   #8
Ziptie
Senior Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: America
Posts: 1,178
Default

This issue was not present prior to 2.5.6 with the settings that were used in 2.5.5 . I can also confirm, this is an issue. VR user.


Cheers,

Don
__________________
i7 6700 @4ghz, 32GB HyperX Fury ddr4-2133 ram, GTX980, Oculus Rift CV1, 2x400 gig SSD drives (one soley for DCS OpenBeta standalone) Thrustmaster Warthog HOTAS

Airframes: A10C, F/A-18C, F-14B, FC3, Combined Arms. Terrains: Persian Gulf, Nevada NTTR
Ziptie is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2020, 08:22 AM   #9
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 21,851
Default

Hi,

are you using flat shadows?
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2020, 04:29 PM   #10
Ziptie
Senior Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: America
Posts: 1,178
Default

Quote:
Originally Posted by BIGNEWY View Post
Hi,

are you using flat shadows?
Default terrain shadows and medium shadows. VR user. Can confirm the issue.



Cheers,

Don
__________________
i7 6700 @4ghz, 32GB HyperX Fury ddr4-2133 ram, GTX980, Oculus Rift CV1, 2x400 gig SSD drives (one soley for DCS OpenBeta standalone) Thrustmaster Warthog HOTAS

Airframes: A10C, F/A-18C, F-14B, FC3, Combined Arms. Terrains: Persian Gulf, Nevada NTTR
Ziptie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:03 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.