Labels and other issues - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2017, 11:03 AM   #1
firefox121
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 45
Default Labels and other issues

I must say it´s a great campaign and a great effort, but well, I´m not a newbie pilot now, but, I need the labels on the argo Huey Campaign. It is no possible to edit the missions, I think due to the protection, but It is possible to launch the module with the possibility to tun the labels ON/OFF. I´ve paid to can play...If I can´t play well (due to the limitations of any computer simulation)I think my money is bad wasted
Of course you`re on the right way......I`ll buy all the campaigns fot the gazelle and for the huey...Keep the good working

Last edited by firefox121; 04-23-2017 at 11:19 AM.
firefox121 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2017, 11:34 AM   #2
leecush
Beta Tester
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 140
Default

I understand the need for labels, however I believe a lot of the tasks that need to carried out are easily identifiable by the author using smoke to mark certain areas. There are also excellent briefs which have diagrams and pictures. Which again enables you to easily spot the required targets/landing areas. I get why you wish to have diagrams, but don't let this put you off in at least trying the first few missions. You may well be surprised.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
leecush is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2017, 12:12 PM   #3
rge75
Member
 
rge75's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Switzerland
Posts: 766
Default

Personally, I'm almost glad they're off even though I always played with the labels on so far. But I really didn't miss them in the first mission. Howerver, I read comments about people using VR/bad resolution. So IMO it should be OFF by default, but possible to turn them on. But I can only recommend to try it with the labels turned off. It teaches you to use the radio. FM is your friend :-)
rge75 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2017, 12:20 PM   #4
leecush
Beta Tester
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 140
Default

Quote:
Originally Posted by rge75 View Post
Personally, I'm almost glad they're off even though I always played with the labels on so far. But I really didn't miss them in the first mission. Howerver, I read comments about people using VR/bad resolution. So IMO it should be OFF by default, but possible to turn them on. But I can only recommend to try it with the labels turned off. It teaches you to use the radio. FM is your friend :-)


+1


Sent from my iPad using Tapatalk
__________________
leecush is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2017, 02:41 PM   #5
MainSail
Member
 
MainSail's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 148
Default

Are the labels forced to off ? If that is the case I'm not buying it. Please let people decide for them self how they want to play this game.
__________________
Win10-X64, I5,-8600K oc-4,8Ghz, 16GB DDR4, MSI RTX 2080ti, HOTAS Warthog, MFG crosswind pedals, KW-908 Jetseat , HTC Vive with lens mod.
MainSail is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2017, 02:51 PM   #6
gregzagk
3rd Party Campaign Creator
 
gregzagk's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Germany
Posts: 1,256
Default

Quote:
Originally Posted by MainSail View Post
Are the labels forced to off ? If that is the case I'm not buying it. Please let people decide for them self how they want to play this game.
Yes it's currently set to off (enforced).
Thought it was the best option as labels can defeat the purpose of tasks that include navigation etc.
But based on the feedback, especially from VR players I might change the setting in the next update.

Greg
__________________

"ARGO 2.0 Project Phoenix" UH-1H DLC Campaign - WIP
"ARGO" DCS UH-1H DLC SP Campaign
OPERATION "PONTUS" - F/A-18C DLC Campaign
373vFS DCS World squadron (Greece) - www.buddyspike.net
gregzagk is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2017, 04:56 PM   #7
firefox121
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 45
Default

thanks a lot, maintain them OFF by default, but enabled to turn them ON as interest of the player.

By the way , great, great campaign....keep teh good working, and take my money If you want to do an gazzelle one...
ç
firefox121 is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2017, 08:06 AM   #8
gregzagk
3rd Party Campaign Creator
 
gregzagk's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Germany
Posts: 1,256
Default

Updated the mission files. Labels are set to off by default but you have the option to enable them if you like.

The new missions will be available in a future DCS update.

Greg
__________________

"ARGO 2.0 Project Phoenix" UH-1H DLC Campaign - WIP
"ARGO" DCS UH-1H DLC SP Campaign
OPERATION "PONTUS" - F/A-18C DLC Campaign
373vFS DCS World squadron (Greece) - www.buddyspike.net
gregzagk is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2017, 08:44 PM   #9
firefox121
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 45
Default

Thanks a lot, I must say that at least, till the fourth mission labels are no needed, Great effort to make all the missions easy to understand, with a lot of indications and clues, like smoke and other things.
It´s worth every euro I´ve paid for it.

Please a Gazzelle one pleeeeease..... take my money now
firefox121 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2017, 09:28 PM   #10
rge75
Member
 
rge75's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Switzerland
Posts: 766
Default

Looks like the labels are now on by default since the update. First thing I did was pressing LShift-F10 to disable them again. I simply got used to not use them now :-) It just adds quite a lot to realism if you have to really navigate and rely on the instruments/radio.
rge75 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:40 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.