[NO BUG] Graphical Error with the prop at low RPMs - ED Forums
 


Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-10-2018, 09:09 PM   #1
Magic Zach
Member
 
Magic Zach's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Alaska
Posts: 766
Default [NO BUG] Graphical Error with the prop at low RPMs

Not much else to say. I get unblurred sticks for prop blades at low RPMs.
Click image for larger version

Name:	Screen_180710_114836.png
Views:	169
Size:	2.36 MB
ID:	189657


EDIT: RAN A REPAIR, PROBLEM FIXED
__________________

Last edited by Magic Zach; 07-17-2018 at 12:33 AM. Reason: FIXED!
Magic Zach is offline  
Old 07-11-2018, 08:22 PM   #2
Art-J+
Posting Rights Suspended
 
Join Date: Jun 2014
Location: Warsaw, Poland
Posts: 3,617
Default

Might be shadow options related I guess (for whatever strange reason). Looks like you've got your shadows turned off. I can only confirm it doesn't happen on my PC, with shadows on medium and terrain shadows on flat.
__________________
i5 4670K @ 4.4, single GTX1070, 16 gigs of RAM, TH Warthog, MFG Crosswind, Win7 x64.
Art-J is offline  
Old 07-13-2018, 03:02 AM   #3
Magic Zach
Member
 
Magic Zach's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Alaska
Posts: 766
Default

Quote:
Originally Posted by Art-J View Post
Might be shadow options related I guess (for whatever strange reason). Looks like you've got your shadows turned off. I can only confirm it doesn't happen on my PC, with shadows on medium and terrain shadows on flat.
That doesn't take away that this is in fact a bug that should be fixed.
__________________
Magic Zach is offline  
Old 07-13-2018, 06:05 AM   #4
Art-J+
Posting Rights Suspended
 
Join Date: Jun 2014
Location: Warsaw, Poland
Posts: 3,617
Default

Absolutely, but be more specific and post a screenie with your settings at least, so that they can replicate it easily.
__________________
i5 4670K @ 4.4, single GTX1070, 16 gigs of RAM, TH Warthog, MFG Crosswind, Win7 x64.
Art-J is offline  
Old 07-17-2018, 12:18 AM   #5
Magic Zach
Member
 
Magic Zach's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Alaska
Posts: 766
Default

My graphical settings:
Click image for larger version

Name:	Screen_180716_151702.png
Views:	134
Size:	935.4 KB
ID:	190092
__________________
Magic Zach is offline  
Old 07-17-2018, 12:32 AM   #6
Magic Zach
Member
 
Magic Zach's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Alaska
Posts: 766
Default

It got fixed. Deleted the zipped Spitfire textures, then ran a repair. Looks good and dandy again
__________________
Magic Zach is offline  
Closed Thread

Tags
blade, bug, spitfire

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:32 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.