Point Track - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2019, 04:35 AM   #1
Gerrard
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 32
Default Point Track

Hi all,

I seem to have lost Point track in the Harrier with latest ED update. Is this happening to anybody else?

Thanks.
Gerrard is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2019, 01:01 AM   #2
Harlikwin
Senior Member
 
Harlikwin's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 1,689
Default

DMT or tpod. DMT was workin yesterday
__________________
New hotness: I7 9700k 4.8ghz, 32gb ddr4, 2080ti, TM Warthog. TrackIR, Rift CV1
Old-N-busted: i7 4720HQ ~3.5GHZ, +32GB DDR3 + Nvidia GTX980m (4GB VRAM) TM Warthog. TrackIR, Rift CV1 (yes really).
Harlikwin is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2019, 05:09 AM   #3
Gerrard
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 32
Default

Hi, thanks for the reply.

It's Point Track in TPOD. I'm loading the same single-player mission I've done a hundred times except this time it will not track the moving Tunguskas or tanks. However, it does sometimes track later on after I've pressed every button and option for 15 minutes.

My usual procedure: - ARM - AG - TPOD - ARMED/LASER - located targets - NARROW FOV - positioned reticle over individual target - and it always locked on automatically within a certain range. Now the reticle stays where I leave it as if it's not registering the target.

Has the operation sequence changed slightly in your experience?

Changes since last working:
Installed latest update.
Installed the rest of my modules, Campaigns, etc.
I tried to install the Staraway Mod using OvGME - didn't work so I deleted the mod and repaired my game files. I have no other mods installed.

Thanks.
Gerrard is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2019, 05:36 AM   #4
gulredrel
Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 192
Default

I'm also interested in the proper point track procedure.
Updated ma stable version yesterday and flew a single player mission starting c&d. Was able to track a BTR80 once, but after messing arround with the buttons changing AR/PT several times and slewing the TDC around, over, in front of the target and so on.
What's the max locking range at day with the CCD TPOD camera for vehicles? How fast they can move to stay locked?
gulredrel is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2019, 08:57 AM   #5
Dav IRL
Member
 
Dav IRL's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dublin, Ireland.
Posts: 553
Default

I select PT and when I slew on target it switches back to area track, is this a bug? Surely you select PT and it should stay selected?
__________________
4.8 I7, 1080, TMW&T, RIFT, SSD, VKB MK.IV.
Dav IRL is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2019, 02:09 PM   #6
Captain Orso
Senior Member
 
Captain Orso's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 1,720
Default

You don't select it, it selects itself... if you can get it to recognize the vehicle...

And then it can do some weird sh*t too...

In MP -- so I cannot provide a track -- with TPOD I fidgeted around until I got PT --it takes a lot of bump a little in this direct, now a little in that, all the while the carrot is right over the vehicle, you'd have to be blinde to not see it --, and it took so long that I went around to get a better run-in, and I came in from an angle 90° off from the original angle. When I got lined up and the TPOD could actually see the vehicle, I still had PT, but the carrot was now pointing about a vehicle length to the side of the vehicle
__________________
When you hit the wrong button on take-off


System Specs.
Spoiler:
System board ... MSI X99A GAMING 9 ACK
CPU ............ Intel Core i7-5820K @ 3800MHz per OC Genie
CPU cooling .... Noctua NH-D15
Memory ......... 16GB DDR4-3000 G.Skill Ripjaw
PSU ............ Corsair AX860i PSU
Graphics card .. Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 Ti Amp! Extreme
System disk .... SanDisk Extreme PRO 480GB SSD
Monitor ........ ASUS MG279Q, 27"
VR ............. Oculus Rift CV1
Captain Orso is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2019, 04:59 PM   #7
Dav IRL
Member
 
Dav IRL's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dublin, Ireland.
Posts: 553
Default

On the bottom left of the right mfd you can select area or point and after selecting point as soon as you slew the tpod it goes back to area????? So essentially point is not working or can someone correct me?
__________________
4.8 I7, 1080, TMW&T, RIFT, SSD, VKB MK.IV.
Dav IRL is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2019, 10:00 AM   #8
Captain Orso
Senior Member
 
Captain Orso's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 1,720
Default

You can click the button, but I've never seen clicking it do anything.
__________________
When you hit the wrong button on take-off


System Specs.
Spoiler:
System board ... MSI X99A GAMING 9 ACK
CPU ............ Intel Core i7-5820K @ 3800MHz per OC Genie
CPU cooling .... Noctua NH-D15
Memory ......... 16GB DDR4-3000 G.Skill Ripjaw
PSU ............ Corsair AX860i PSU
Graphics card .. Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 Ti Amp! Extreme
System disk .... SanDisk Extreme PRO 480GB SSD
Monitor ........ ASUS MG279Q, 27"
VR ............. Oculus Rift CV1
Captain Orso is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2019, 12:34 PM   #9
Dav IRL
Member
 
Dav IRL's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dublin, Ireland.
Posts: 553
Default

Quote:
Originally Posted by Captain Orso View Post
You can click the button, but I've never seen clicking it do anything.
Clicking the button selects either PT or Area mode with a black line under the selection letting you know what mode you’ve selected. Anyway it’s easier to CCIP LOL
__________________
4.8 I7, 1080, TMW&T, RIFT, SSD, VKB MK.IV.
Dav IRL is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2019, 06:13 PM   #10
Captain Orso
Senior Member
 
Captain Orso's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 1,720
Default

ha-ha .... lol

I'll have to try it out again. I've been so used to fidgeting around with it, until it snaps to PT, I honestly can't remember the last time I've tried clicking the OSB.
__________________
When you hit the wrong button on take-off


System Specs.
Spoiler:
System board ... MSI X99A GAMING 9 ACK
CPU ............ Intel Core i7-5820K @ 3800MHz per OC Genie
CPU cooling .... Noctua NH-D15
Memory ......... 16GB DDR4-3000 G.Skill Ripjaw
PSU ............ Corsair AX860i PSU
Graphics card .. Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 Ti Amp! Extreme
System disk .... SanDisk Extreme PRO 480GB SSD
Monitor ........ ASUS MG279Q, 27"
VR ............. Oculus Rift CV1
Captain Orso is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:19 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.