qfe - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2018, 11:44 AM   #1
whitehot
Member
 
whitehot's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 368
Default qfe

there are no numbers in the qfe little window right of the baro altimeter, it is black.

the qfe rotary moves two clock-like rotary indexes on the altimeter and adjusts qfe, but there's no way to tell the current qfe selection.

did i miss something on cockpit setup, i seem to remember that this device was working in older versions.


edit:
nevermind, i found out the reason.

the qfe was set so low by default that it was out of scale.
this happens in the spring tension campaign, solved by turning the rotary until numbers appear
__________________


Intel i7 6700K @ 4.2, MSI M5 Z170A Gaming, NZXT X61 Kraken liquid cooler, PNY Nvidia GTX 1080 Founders Edition, 16GB Corsair Vengeance 3000 Mhz C15, samsung 840 evo SSD, CoolerMaster 1000W Gold rated PSU, NZXT Noctis 450 cabinet, Samsung S240SW 24' 1920x1200 LED panel, X-52 Pro Flight stick. W7 x64 Ultimate SP1 build 7601, NO antivirus EVER

Last edited by whitehot; 09-12-2018 at 12:09 PM. Reason: found reason
whitehot is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:40 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.