[RESOLVED]Odd Messages on Screen STATIC / MAIN - Page 3 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-21-2020, 09:01 PM   #21
Zlin
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bakersfield, CA, USA
Posts: 55
Default

I am seeing it off and on as well, UH-1H, Ka-50
Zlin is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2020, 09:04 PM   #22
Hawkeye_UK
Member
 
Join Date: Dec 2018
Location: United Kingdom
Posts: 222
Default

Yep same for me in the modules listed and also the Harrier......most annoying in VR..
__________________
---------------------------------------------------------------

DCS | F14B | AV-8B | F18C | A10C | JF17 | Viggen | L-39 | SU27 | F15 | MI8 | Huey | KA50 | CA | Persian Gulf | Nevada | Normandy

Liquid Cooled i7 9700K @ 5Ghz & OC RTX2080 Ti Ultra | 32GB DDR4 3200 MHz | 500GB SSD m2 | Oculus Rift S | TM Warthog | Saitek X52 Pro | Saitek Side Panel | Steel Series Arctis 7 Heaphones
Hawkeye_UK is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2020, 09:23 PM   #23
Redpipe01
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 5
Default Overlay top of screen in VR

Hello

Whenever i launch DCS in VR i get this overlay at the top of the screen saying " main: Static1".
Does anyone know what this is and how to get rid of it?
Im running openbeta 2.5.6.
Thanks in advance!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	144
Size:	3.16 MB
ID:	228298  
Redpipe01 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2020, 09:47 PM   #24
33rd_Razorblade
Member
 
33rd_Razorblade's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 363
Default

confirm. me too.
33rd_Razorblade is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2020, 09:48 PM   #25
Psydshow
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
Default

Same thing for me.
Psydshow is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2020, 09:48 PM   #26
reptile92
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 14
Default

Same
reptile92 is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2020, 09:51 PM   #27
33rd_Razorblade
Member
 
33rd_Razorblade's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 363
Default

its allready reported to the team

https://forums.eagle.ru/showthread.p...hlight=static1
33rd_Razorblade is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2020, 10:07 PM   #28
Hawkeye_UK
Member
 
Join Date: Dec 2018
Location: United Kingdom
Posts: 222
Default

Guys this is like the 10th repeated topic posting in the last 24 hours that i've seen its getting painful. This exact same issue has already been posted 2 lines down in forum issues.

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=264464

Please can a mod close this topic just a waste of time when it already open and logged
__________________
---------------------------------------------------------------

DCS | F14B | AV-8B | F18C | A10C | JF17 | Viggen | L-39 | SU27 | F15 | MI8 | Huey | KA50 | CA | Persian Gulf | Nevada | Normandy

Liquid Cooled i7 9700K @ 5Ghz & OC RTX2080 Ti Ultra | 32GB DDR4 3200 MHz | 500GB SSD m2 | Oculus Rift S | TM Warthog | Saitek X52 Pro | Saitek Side Panel | Steel Series Arctis 7 Heaphones
Hawkeye_UK is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2020, 11:32 PM   #29
Ron Attwood
Member
 
Ron Attwood's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: UK
Posts: 166
Default

Gone after the last little update.


EDIT: Spoke too soon. It's back.

Last edited by Ron Attwood; 02-23-2020 at 06:11 PM.
Ron Attwood is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2020, 05:04 AM   #30
evilnate
Member
 
evilnate's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 299
Default

Not gone after hot fix in multiplayer. Some clients see it, others don’t.
evilnate is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:53 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.