[REPORTED] Grey Block on PG Map - ED Forums
 


Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2020, 08:36 AM   #1
mono6020
Member
 
Join Date: Jul 2018
Location: Vienna / Austria
Posts: 119
Default [REPORTED] Grey Block on PG Map

Hi,
i have this big grey block on the PG Map in the Gulf of Oman (see Screenshots) after the 2.5.6 update.
it can be seen on the F10 Map but also In-Game when near ground level (or on the carrier ramp).
i tried a repair already, that didn't help.
greetings
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	square1.JPG
Views:	81
Size:	132.8 KB
ID:	227458   Click image for larger version

Name:	square.JPG
Views:	64
Size:	76.5 KB
ID:	227459  
mono6020 is offline  
Old 02-15-2020, 06:46 PM   #2
Bagpipe
Member
 
Bagpipe's Avatar
 
Join Date: May 2019
Location: Scotland
Posts: 401
Default

I'd love to help but to me it's a bit of a grey area.

Sorry, couldn't resist!!
__________________

ROG Strix B450F, Ryzen 3700x, RTX 2070Super, 16GB DDR4 3200Mhz, SSD, T-Master HOTAS
https://www.youtube.com/channel/UC6-..._as=subscriber
https://twitter.com/BagpipeFlying
Bagpipe is offline  
Old 02-17-2020, 08:23 AM   #3
Lieuie
Member
 
Lieuie's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Thessaloniki, Greece
Posts: 175
Default

It must mean that a B-2 module is coming.
Lieuie is offline  
Old 02-17-2020, 08:37 AM   #4
BAT13
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 9
Default

Same problem here...
BAT13 is offline  
Old 02-17-2020, 10:59 AM   #5
mono6020
Member
 
Join Date: Jul 2018
Location: Vienna / Austria
Posts: 119
Default

thats interesting.
i tried with a clean save game\dcs.openbeta folder and even deleted main DCS folder and let it reinstall.
i even have this when i create a blank mission on PG without any units.
i don't have it in Mission Editor but as soon as i start the mission and go to F10 map and zoom to the area it's there
mono6020 is offline  
Old 02-17-2020, 11:01 AM   #6
draconus
DCS Ground Crew
 
draconus's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: Poland
Posts: 2,425
Default

Quote:
Originally Posted by mono6020 View Post
i don't have it in Mission Editor but as soon as i start the mission and go to F10 map and zoom to the area it's there
Oh, I might have to get back to test it again.

Edit: yes, same here. On both alt and sat F10 map view.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen_200217_232350.jpg
Views:	39
Size:	340.2 KB
ID:	228178   Click image for larger version

Name:	Screen_200220_181600.jpg
Views:	32
Size:	451.1 KB
ID:	228179  
__________________
G4560@3,5GHz/DDR4-16GB/GTX970-4GB/SATA3-SSD, Win7-64, 27"LCD-FullHD, T16000M HOTAS, customTiR
Aircraft: FC3, F-14B /
Maps: NTTR, PG

Last edited by draconus; 02-20-2020 at 09:51 PM.
draconus is offline  
Old 02-17-2020, 02:11 PM   #7
joey45
Veteran
 
joey45's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Quixel suite and 3ds max
Posts: 10,529
Default

It's not rendering in the 2d view (the map) Happens to me sometimes.
__________________
General 3D modeling thread and reference sites
new UK liveries for planes, ships and MODS.
The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance.
"Me, the 13th Duke of Wybourne, here on the ED forums at 3 'o' clock in the morning, with my reputation. Are they mad.."
Please send all hate mail to No11
new AV8 livery USN style
joey45 is offline  
Old 02-21-2020, 02:48 PM   #8
Gierasimov
Senior Member
 
Gierasimov's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Undisclosed NATO country
Posts: 1,338
Lightbulb Been there

Quote:
Originally Posted by mono6020 View Post
Hi,
i have this big grey block on the PG Map in the Gulf of Oman (see Screenshots) after the 2.5.6 update.
it can be seen on the F10 Map but also In-Game when near ground level (or on the carrier ramp).
i tried a repair already, that didn't help.
greetings
It's been there since day 1 of this map - we had a discussion about it in the forums some time ago, however only with 2.5.6 there is also visual while in-game. Previously it was only in map view and not visual on the water.
Gierasimov is offline  
Old 02-22-2020, 01:28 AM   #9
Lao Fei Mao
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Suzhou
Posts: 251
Default

Four Dimension Creatures Intervene
Lao Fei Mao is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:42 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.