ATT03 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-24-2018, 03:45 PM   #1
Neuse
Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 138
Default ATT03

- after the fence in Instructor didn´t say a single word till i shut down the aircraftback at kabuleti (still q rating)

- comparing with recon stewards video there is barely action. According to the log it´s just the shilkas firering at you and maybe 1 or 2 missles if you are "lucky" but this was rare(did some training runs before)
Maybe in 2.5 the trees affect them shooting at you?

- Instructor crashed while i was on approach and he also got shot down during a training mission.
Neuse is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2018, 04:29 PM   #2
Sabre-TLA
3rd Party Campaign Creator
 
Sabre-TLA's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Kemptville
Posts: 2,716
Default

Not sure why yours isn't playing the same as others.

Here is BeachAV8R's writeup of the mission in 2.5.

One user reported that VIACOM was causing the JTAC to not respond in a different mission. Not sure if that is a cause here.

Last edited by Sabre-TLA; 03-25-2018 at 12:16 AM.
Sabre-TLA is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2018, 09:04 AM   #3
Neuse
Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 138
Default

Thanks for reply. Love the pics in the article :-)
I dont know what the problem was. Not using any mods though.
Neuse is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2018, 02:59 PM   #4
Sabre-TLA
3rd Party Campaign Creator
 
Sabre-TLA's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Kemptville
Posts: 2,716
Default

Here is a list of items/actions that users have reported contribute or corrected trigger problems (latest at the top):

1. Icontrol DCS appears to have issues with some of the shutdown triggers. We have a mission to test your shutdown if anyone is having problems so email us at mapleflagmissions@gmail.com. Using the mouse for shutdown seems to work reliably.
2. VIACOM - user reported that JTAC would not respond when VIACOM was used. Without VIACOM JTAC responded as expected. Not sure if this contributes to other voice over response issues.
3. Video Card drivers outdated - update your video card.
4. DCS Update/Repair.
5. Reinstall the campaign.

Best advice is to compare your experience to the videos and if things are not matching up check/action the items above.
Sabre-TLA is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2018, 07:23 AM   #5
boarder2
Member
 
boarder2's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 412
Default

Quote:
Originally Posted by Sabre-TLA View Post
1. Icontrol DCS appears to have issues with some of the shutdown triggers. We have a mission to test your shutdown if anyone is having problems so email us at mapleflagmissions@gmail.com. Using the mouse for shutdown seems to work reliably.
Latest version of iControl DCS and DCS VC for Android should fix the issues with switch values for these missions. If anyone still has a problem with them in either app feel free to open a support ticket using the support widget at https://bit-shift.com/icontroldcs/index.html

Thanks to those who tracked this down in the first place and let me know!
__________________
iControl DCS/DCS Virtual Cockpit - Full featured iPad Cockpit - Now with Android support!
A10 Virtual Cockpit Free - Free limited functionality version of iControl DCS!
DCS Virtual Cockpit - Android version!

Follow on Twitter for all the latest news
boarder2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:24 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.