MFCD for Android tablets (phones) - Page 48 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-17-2019, 04:57 PM   #471
MirabelleBenou
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: Nantes - France
Posts: 39
Default

I've copied it so I don't think this is it.

On the tablet side, the app remains on portrait mode and do not switch to landscape. Flickering occur only when I check Dual MFD.
MirabelleBenou is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2019, 05:08 PM   #472
colo
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Slovakia, Bratislava
Posts: 308
Default

So if I understood it right - the problem appears only in dual mode ?
Please can you send me screenshot to appsupport@lumatek.sk
Thank you for feedback
__________________
Win 10 64bit, Intel i5, 16 GB RAM, Nvidia 1070 8GB, SSD 500 GB, Thrustmaster Warthog + pedals, Cougar MFDs, TrackIR, HTC Vive, aInstruments
colo is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2019, 03:06 PM   #473
MirabelleBenou
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: Nantes - France
Posts: 39
Default

Hello !
Just tried with an Android 6 tablet and it works well.
Problem is only with an Android 4.1 tablet.
MirabelleBenou is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2019, 04:17 PM   #474
colo
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Slovakia, Bratislava
Posts: 308
Default

Hello,
thank you for feedback
Currently I am implementing single instrument rotation with another method
so I will test it also as alternative rotation method for dual mode which should works also on older tablets
__________________
Win 10 64bit, Intel i5, 16 GB RAM, Nvidia 1070 8GB, SSD 500 GB, Thrustmaster Warthog + pedals, Cougar MFDs, TrackIR, HTC Vive, aInstruments
colo is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2019, 01:52 PM   #475
Sobiratel
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 10
Default

Hello,
Installed yesterday, running with 3 monitors and 2 tablets both Android 5. Works well. Took a test flight with AV8BNA and managed to slew TV and TPOD and use MFD buttons AOK. Thanks for all your hard work!
Sobiratel is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2019, 03:54 PM   #476
colo
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Slovakia, Bratislava
Posts: 308
Default

Hello,
glad to hear that it works for you, thank you for your purchase and support !
Still working on improvements and fixes.
Regards,
colo
__________________
Win 10 64bit, Intel i5, 16 GB RAM, Nvidia 1070 8GB, SSD 500 GB, Thrustmaster Warthog + pedals, Cougar MFDs, TrackIR, HTC Vive, aInstruments
colo is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2019, 06:23 PM   #477
m4ti140
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Poland
Posts: 126
Default

Are you planning to add the MiG-21 radar screen?
m4ti140 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2019, 07:00 PM   #478
m4ti140
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Poland
Posts: 126
Default

OK, I'm having troubles getting desktop app to work. First of all, it completely fails at discovering the tablets and if I enter the IP manually, it gets forgotten the next time I launch the app.

Second of all, it keeps crashing and reloading to default state in the monitor editor
m4ti140 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2019, 07:46 PM   #479
colo
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Slovakia, Bratislava
Posts: 308
Default

Quote:
Originally Posted by m4ti140 View Post
Are you planning to add the MiG-21 radar screen?

I will look if it is possible to export Mig-21 radar screen from DCS World, and if yes, I will add it to aInstruments
__________________
Win 10 64bit, Intel i5, 16 GB RAM, Nvidia 1070 8GB, SSD 500 GB, Thrustmaster Warthog + pedals, Cougar MFDs, TrackIR, HTC Vive, aInstruments

Last edited by colo; 02-25-2019 at 07:50 PM.
colo is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2019, 07:50 PM   #480
colo
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Slovakia, Bratislava
Posts: 308
Default

Quote:
Originally Posted by m4ti140 View Post
OK, I'm having troubles getting desktop app to work. First of all, it completely fails at discovering the tablets and if I enter the IP manually, it gets forgotten the next time I launch the app.

Second of all, it keeps crashing and reloading to default state in the monitor editor

Thanx for feedback,
- please can you send me debug.txt and error.txt file to appsupport@lumatek.sk ?

I will try to fix it.
__________________
Win 10 64bit, Intel i5, 16 GB RAM, Nvidia 1070 8GB, SSD 500 GB, Thrustmaster Warthog + pedals, Cougar MFDs, TrackIR, HTC Vive, aInstruments
colo is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
android, cdu, display, mfcd, tablet

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:41 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.