Frozen ai 55% - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2018, 05:00 PM   #11
BIGNEWY
Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Hereford, UK
Posts: 14,529
Default

Hi Blaze

try this

Hit at the same time Win+R and copy-paste this:

%USERPROFILE%\Saved Games\DCS.openbeta\Logs

Enter - OK and you will see Log files in folder.
__________________
Windows 10 Pro x64, NVIDIA PALIT 1080 8GB, INTEL i7 4790K ( Cooled by H100i ), 16GB DDR3 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, TIR5, Trackclip pro
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 03:38 PM   #12
VMFA-Blaze
Senior Member
 
VMFA-Blaze's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Metro New York Area
Posts: 1,183
Default I dont know if this helps

https://forums.eagle.ru/images/attach/zip.gif


I really can't seem to open the file I've watched several tutorials but cant find the method ..

I'm sorry to keep bothering you. If this doesn't work I have an IT that I can call but its going to take some time..
__________________
intel Cor i7-6700K
ASUS ROG MAX VIII Extreme
G.Skill TridentZ Series 32 GB
Samsung 850 Pro 1TB SATA II
ASUS GTX 1080/DIRECTX 12
Windows 10 PRO
Thrustmaster Warthog
Oculus Rift VR
VMFA-Blaze is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 03:43 PM   #13
f-18hornet
Campaign Testers
 
f-18hornet's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Czech Republic
Posts: 731
Default

Maybe your hard drive is corrupted if you cannot open a specific files or folders.
__________________
f-18hornet is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 03:44 PM   #14
BIGNEWY
Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Hereford, UK
Posts: 14,529
Default

Hi, it is just a picture again of an icon.

try this, find your dcs.log

rename it to dcs.txt

then attach it should work

again you can find it in your logs folder

%USERPROFILE%\Saved Games\DCS.openbeta\Logs
__________________
Windows 10 Pro x64, NVIDIA PALIT 1080 8GB, INTEL i7 4790K ( Cooled by H100i ), 16GB DDR3 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, TIR5, Trackclip pro
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2018, 05:52 PM   #15
BIGNEWY
Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Hereford, UK
Posts: 14,529
Default

if you can use this to find your dcs.openbeta folder

Hit at the same time Win+R and copy-paste this:

%USERPROFILE%\Saved Games\DCS.openbeta\

then rename it to DCS.openbetabackup

then restart DCS and redo your settings and options, it should help fix it


if you still want to attach your log and it is easier use a cloud service like google drive or drop box and link it here

or

contact support directly

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/support/
__________________
Windows 10 Pro x64, NVIDIA PALIT 1080 8GB, INTEL i7 4790K ( Cooled by H100i ), 16GB DDR3 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, TIR5, Trackclip pro

Last edited by BIGNEWY; 06-13-2018 at 05:55 PM.
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:30 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.