[REPORTED] Indicator lights U/S - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2020, 10:09 PM   #1
Flychuck
Junior Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
Default [REPORTED] Indicator lights U/S

Since the last update the LG indicator switch on the throttle assembly does not switch on the LG indicator lights, nor the supercharger and fuel pressure lights. These lights stay off, no matter the position of the switch.
Flychuck is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2020, 12:29 AM   #2
-0303-
Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 408
Default

DCS 2.5.6.50321 Open Beta (3 jun patch)

Switch works as far as I can tell. I think there's an graphical error that can make it appear as if it isn't shining (depending on lighting inside cockpit). I saw this graphic error affecting the LG & the Supercharger lamp (probably fuel pressure also, didn't look to close).

Toggling switch on the ground the LG and fuel pressure lamp goes on/off as they should. Supercharger lamp goes on at altitude as it should (can be switched on/off at altitude).

The actual error
Spun around on rwy to illustrate graphic error. At the end of track/film I toggle the switch. Watch LG lamp. It varies between intensely white and blackish (look closely while toggling end of track/film).

Quote:
Install is completely clean, no mods

Intel Core i7 3630QM @ 2.40GHz (Max Turbo Frequency 3.40 GHz)
16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz
2047MB NVIDIA GeForce GT 635M
447GB KINGSTON SA400S37480G (SATA-2 (SSD))
Having a very weak system, I'm not sure I can exclude that my graphic card can't handle it properly. Attached mission so anyone can verify.
Attached Files
File Type: trk Spit LG lamp debug.trk (36.4 KB, 26 views)
File Type: miz Spit LG lamp debug.miz (6.6 KB, 25 views)

Last edited by -0303-; 06-17-2020 at 09:01 AM.
-0303- is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2020, 06:13 AM   #3
Art-J
Veteran
 
Art-J's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Warsaw, Poland
Posts: 4,176
Default

Yesterday's patch messed up gamma values and tonemapping all across the game, with various aircraft being affected in different ways. Haven't seen how Spit looks on my rig yet.

I'd wait and see if this global change was intentional, or if it was an accident waiting to be hotfixed soon.
__________________
i7 9700K @ stock speed, single GTX1070, 32 gigs of RAM, TH Warthog, MFG Crosswind, Win10.
Art-J is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2020, 12:53 PM   #4
ouPhrontis
Member
 
ouPhrontis's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: UK
Posts: 463
Default

No fuel pressure indicator light, or if it is lit it's not apparent. So I am seeing this too.

--edit below--
I can see that it does in fact light up, but is not easily distinguishable from unlit.
__________________
Fly In Peace, John Farley and may your skies remain forever CAVOK.
2x X5675 hexacore CPUs for 24 cores | 72GB DDR3 ECC RAM 3 channel | GTX 1050Ti | 500GB SSD on PCIe lane | CH Products HOTAS | TrackIR5 | Win 7 64
Blue Flag callsign: BLACKRAIN

Last edited by ouPhrontis; 06-07-2020 at 12:57 PM. Reason: had a closer look at the problem
ouPhrontis is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2020, 01:47 AM   #5
Terry Dactil
Member
 
Terry Dactil's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Melbourne, Oz
Posts: 107
Default

Not fixed in the latest update. Still not visible.
Terry Dactil is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2020, 11:15 AM   #6
Japo32
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 178
Default

Same problem. Thought I was doing something wrong.
Japo32 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2020, 06:54 PM   #7
Tanuki44
Junior Member
 
Tanuki44's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: France
Posts: 34
Default

I confirm that with the last beta, the lights lost their color
Tanuki44 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2020, 08:52 PM   #8
noah895
Junior Member
 
Join Date: Apr 2020
Location: USA
Posts: 4
Default

Same issue here. The lights are not all working as they did before in the Spit.
noah895 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2020, 07:05 AM   #9
Groove
ED Team
 
Groove's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: DCS Forums
Posts: 9,032
Default

Thanks guys, reported it.
__________________
Our Forum Rules:
http://forums.eagle.ru/rules.php#en

Groove is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2020, 11:16 AM   #10
DD_Fenrir
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 967
Default

Thanks Groove.
DD_Fenrir is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:36 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.