[REPORTED] Fps drops when the engine is running - Page 6 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2020, 05:47 PM   #51
=2ndSS=DAVEY
Member
 
=2ndSS=DAVEY's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Russia
Posts: 169
Send a message via ICQ to =2ndSS=DAVEY
Default

Quote:
Originally Posted by Brigg View Post
Oh wow that is bad. Is the Dora the same or it just the Anton?
From the propeller-engine group of aircraft, i tried only Anton and P-51. There is no such problem on the P-51.
__________________


Основатель виртуальной =2nd Singing Squadron= в далеком 22 июне 2002
=2ndSS=DAVEY is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2020, 08:56 AM   #52
hazzer
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 583
Default

I seems to be an issue related to the 3d style prop that has been implemented in most aircraft, a solution would be a simple prop for all aircraft we can enable whilst they get a proper fix. It bothers me that this is still an issue.
__________________
RTX 2080ti, I7 9700k, 32gb ram, SSD, Samsung Odyssey VR, MSFFB2, T-50 Throttle, Thrustmaster Rudder Pedals
hazzer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:34 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.