Chuck's DCS Tutorial Library - Page 8 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-27-2015, 08:58 PM   #71
slowhand
Senior Member
 
slowhand's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Fla.USA
Posts: 1,133
Default

I'm with you on that DEv, I keep them in a folder on my extra screen Chuck's Guides are the Best out there
__________________
SMOKE'M IF YA GOT'M!
H2o Cooler I5 3570k GA Z77 MB Win 10 pro
1 Evga GTX 1060 6 Gig DD5
16 Gig Corseair Vengence
TM.Warthog , Astro wireless headset, CV-1,3x23" monitors,TIR4 W/wireless clip pro, Tm MFD's, Saitek pro rudders wrapped up in 2 sheets of plywood
slowhand is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2015, 08:31 PM   #72
Charly_Owl
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Montreal (QC), Canada
Posts: 1,784
Default

Quote:
Originally Posted by vince27fr View Post
Merci mon chum
Bienvenue
Charly_Owl is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2015, 10:30 PM   #73
Fakum
Senior Member
 
Fakum's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: North East, USA
Posts: 2,467
Default

Quote:
Originally Posted by Beeroshima View Post
I guess more than JSGME itself, i was wondering about certain mods breaking things. But I suppose that will have to be tried on a per mod basis. I got it working and already installed a few. Thanks though.
So I have JSGME installed for the 1.2 version already, now that I also have the Beta 1.5 version installed (and wish to experiment a bit in the Beta),, what do I do to get it to work independently for both flavors of DCS?
__________________
Windows 10 Pro - 64 Bit / GIGABYTE 3866MHz GA-Z170X-Gaming 7 MOBO / Intel i7-6700K 4.0GHz Processor (OC to 4.Eight) / G.SKILL TridentZ Series 32GB DDR4 3200 Ram / Samsung 850 EVO 500GB SATA III SSD / EVGA GTX 980 Ti Hybrid/ Onboard Audio card / Creative Inspire 5.1 Surround Speakers / Primary Monitor =30” HP LP3065 @ 2560 x 1600 / Secondary Monitor = Acer 23" Touch Screen for Helios / TrackIR4 / Cougar HOTAS w/Saitek PRO Flight Combat Rudder Pedals
Fakum is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2015, 10:59 PM   #74
Fakum
Senior Member
 
Fakum's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: North East, USA
Posts: 2,467
Default

Ok, since I did not see any suggestions, I decided that it would seem logical to move my _MODS folder from the DCS World directory to the DCS World OpenBeta directory and then all I should have to do is change the target directory from "C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World" to
"C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta",, seems logical,,, but I get this error now with the target directory duplicated, but its not duplicated in the shortcut Target entry line?
__________________
Windows 10 Pro - 64 Bit / GIGABYTE 3866MHz GA-Z170X-Gaming 7 MOBO / Intel i7-6700K 4.0GHz Processor (OC to 4.Eight) / G.SKILL TridentZ Series 32GB DDR4 3200 Ram / Samsung 850 EVO 500GB SATA III SSD / EVGA GTX 980 Ti Hybrid/ Onboard Audio card / Creative Inspire 5.1 Surround Speakers / Primary Monitor =30” HP LP3065 @ 2560 x 1600 / Secondary Monitor = Acer 23" Touch Screen for Helios / TrackIR4 / Cougar HOTAS w/Saitek PRO Flight Combat Rudder Pedals

Last edited by Fakum; 03-03-2017 at 01:07 PM.
Fakum is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2015, 11:19 AM   #75
Sporg
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1,040
Default

Quote:
Originally Posted by Fakum View Post
Ok, since I did not see any suggestions, I decided that it would seem logical to move my _MODS folder from the DCS World directory to the DCS World OpenBeta directory and then all I should have to do is change the target directory from "C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World" to
"C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta",, seems logical,,, but I get this error now with the target directory duplicated, but its not duplicated in the shortcut Target entry line?
My method is to install a JSGME for every game in its root directory.

Then I rename each JSGME desktop shortcut to include the game name, ie. DCS World, DCS Openbeta, BMS 4.32 etc.

That way I have a separate JSGME for each game I have it installed in.
Sporg is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2015, 09:31 PM   #76
Fakum
Senior Member
 
Fakum's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: North East, USA
Posts: 2,467
Default

Thank you again,,,, simple, yet effective,,,it did not cross my mind to install the same application multiple times, just in different directories,,,
__________________
Windows 10 Pro - 64 Bit / GIGABYTE 3866MHz GA-Z170X-Gaming 7 MOBO / Intel i7-6700K 4.0GHz Processor (OC to 4.Eight) / G.SKILL TridentZ Series 32GB DDR4 3200 Ram / Samsung 850 EVO 500GB SATA III SSD / EVGA GTX 980 Ti Hybrid/ Onboard Audio card / Creative Inspire 5.1 Surround Speakers / Primary Monitor =30” HP LP3065 @ 2560 x 1600 / Secondary Monitor = Acer 23" Touch Screen for Helios / TrackIR4 / Cougar HOTAS w/Saitek PRO Flight Combat Rudder Pedals
Fakum is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2015, 11:58 PM   #77
SnorreSelmer
Member
 
SnorreSelmer's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: 32VNM6970
Posts: 255
Default

When you're done with the module guides, how about a guide for the Mission Editor? I really would like to get working in the ME, but I find it overwhelming with all its options etc. A step-by-step guide like the ones you have made for the aircraft modules so far seems like a great way to do this.
__________________
ASUS Z170-P w/ Intel i7-7700, 32GB DDR4 RAM, SSDs out the wazoo and a GTX 1080Ti,
Oculus Rift CV1, TM Warthog stick and throttle, TM Cougar MFDs, MFG Crosswind pedals and WheelStandPro Warthog (w/ the custom small Warthog plate)

Former F-16 Ground Crew @ RNoAF
SnorreSelmer is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2015, 03:13 PM   #78
StealthyNeo
Junior Member
 
StealthyNeo's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Philadelphia, PA, USA
Posts: 15
Default

all these are great work. thanks a lot chuck.
StealthyNeo is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2015, 02:27 AM   #79
Charly_Owl
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Montreal (QC), Canada
Posts: 1,784
Default

Mirage 2000C guide now available in first post.
https://drive.google.com/file/d/0B-u...ew?usp=sharing
Charly_Owl is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2015, 02:49 AM   #80
jvanhoog
Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 199
Default

Thanks Chuck!
jvanhoog is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:54 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.