Have to buy lockon to then buy FC3? - ED Forums
 


Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-07-2013, 12:20 PM   #1
baileya1c
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 5
Thumbs down Have to buy lockon to then buy FC3?

So just to make sure I am correct. I have DCS World and I also want FC3, mostly for the other planes. I have to find a DVD copy of the original LockOn for around $20, then I have to pay another $50 for FC3? This can't be true, please tell me I am missing something?

Also, hello everyone. Newbie DCS guy here, don't worry, I will stay off MP until I get everything figured out and I am up to speed.
baileya1c is offline  
Old 09-07-2013, 12:25 PM   #2
Evil.Bonsai
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: 14R PU201685
Posts: 653
Default

That is correct. And no, you don't have to pay $20 for it.

http://www.ebay.com/itm/Lock-On-Mode...item461153c85a
Evil.Bonsai is offline  
Old 09-07-2013, 12:27 PM   #3
baileya1c
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 5
Default

Well either way I have to wait a couple weeks to get a DVD in the mail, I live on Okinawa Japan. Oh well, thanks for the reply.
baileya1c is offline  
Old 09-07-2013, 12:32 PM   #4
baileya1c
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 5
Default

Just bought it off Ebay. Thanks for the link. One more noob question if you do not mind. I only have to have LockOn installed and activated to download/activate and use FC3 correct? I don't have to buy FC1 or FC2 before I buy FC3?
baileya1c is offline  
Old 09-07-2013, 12:49 PM   #5
Jona33
Senior Member
 
Jona33's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: London
Posts: 2,835
Default

Quote:
Originally Posted by baileya1c View Post
Just bought it off Ebay. Thanks for the link. One more noob question if you do not mind. I only have to have LockOn installed and activated to download/activate and use FC3 correct? I don't have to buy FC1 or FC2 before I buy FC3?
That's true.

Shame you've already bought lock on as they're moving toward making single planes available without lockon. So far only the A-10A and Su-25 are available but is saves having to buy lock on.
__________________
Always remember. I don't have a clue what I'm doing
Jona33 is offline  
Old 09-07-2013, 12:53 PM   #6
baileya1c
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 5
Default

eh, it was only 99 cents on Ebay. I'll play it for now. DCS world is taking FOREVER to move the planes over. SO far they've been releasing helo's, and I like jets.
baileya1c is offline  
Old 09-07-2013, 03:56 PM   #7
KennethBF+
Posting Rights Revoked
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 105
Default

Quote:
Originally Posted by baileya1c View Post
eh, it was only 99 cents on Ebay. I'll play it for now. DCS world is taking FOREVER to move the planes over. SO far they've been releasing helo's, and I like jets.
It is Belsimtek that has made the UH - 1H and Mi-8, not ED.

There is meny third party developers that is working on different moduls for DCS world.

Last edited by KennethBF; 09-07-2013 at 04:00 PM.
KennethBF is offline  
Old 09-07-2013, 03:57 PM   #8
Hamblue
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 985
Default

If you want to play sooner you can get the download version but it costs more.
__________________
Asus Sabertooth P67 Motherboard 2600k CPU, 16 gig DDR3, 1600. Samsung 830, 256 gig hard drive,
GTX780 Video Card, Warthog Hotas, Razer Mamba mouse. Saitek Combat Rudder Pedals. Trackir 5, Verizon FIOS 25Meg Up/Down
Hamblue is offline  
Old 09-07-2013, 04:29 PM   #9
Jona33
Senior Member
 
Jona33's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: London
Posts: 2,835
Default

Quote:
Originally Posted by Hamblue View Post
If you want to play sooner you can get the download version but it costs more.
Only if you're in the US. (Talking about LOMAC right?)
__________________
Always remember. I don't have a clue what I'm doing
Jona33 is offline  
Old 09-07-2013, 05:56 PM   #10
SkateZilla
Moderator/ED Testers Team
 
SkateZilla's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Virginia Beach
Posts: 18,433
Default

LockOn is $10 from UbiStore for Digital Download for Certain Regions

http://shop.ubi.com/store/ubina/en_U...59900/sac.true



And yes you read it correctly, it's a stipulation by Ubisoft.
__________________
Windows 10 Pro, HAF922, Ryzen 2700X @ 4.6Ghz, 32GB DDR4-3200 GSkill,
2x R7970 Lightnings Crossfired @ 1.1/6.0GHz, Creative XFi Plat. Fatal1ty Champion,
3x ASUS VS248HP + Hanns·G HZ201HPB + Acer AL2002 (5760x1080+1600x900+1680x1050)
TM Warthog HOTAS, TM MFDs, CH Fighterstick, Pro Throttle, CH Pro Pedals, TrackIR4 Pro
SkateZilla is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:15 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.