Set AI to takeoff on a specific order from carrier - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2018, 07:59 PM   #11
Yoda967
Member
 
Yoda967's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: London, UK
Posts: 163
Default

Well said, Eduardo.

Darcaem, have you tried staggering the start times?
__________________
Very Respectfully,
Kurt "Yoda" Kalbfleisch
London
Yoda967 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2018, 08:00 PM   #12
Darcaem
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 49
Default

Yes I have. Each flight is uncontrollable and is started with a trigger activated when the previous flight is above 300 feet.
Attached Files
File Type: miz 8c.miz (57.3 KB, 4 views)
Darcaem is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:04 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.