Dodgy F6 mod - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2018, 05:18 PM   #1
DoctorStrop
Member
 
DoctorStrop's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: UK
Posts: 309
Default Dodgy F6 mod

I have been messing about with 3d modelling. Not really sure where to go with this as I have done it from free plans found in Google.

I was hoping to do a surprise 6 Lightning display at VUAF earlier this year, but sadly I could not find the time to get it ready.

Here are a couple of pictures I thought I'd share anyway


Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	296
Size:	662.7 KB
ID:	199337   Click image for larger version

Name:	Capture2.PNG
Views:	300
Size:	949.6 KB
ID:	199338  
__________________
Windows 10 64bit, Intel i7 6700K, 16GB Corsair, SSD, GeForce 1070, Vive, VKB GF PRO, Thrustmaster Warthog throttle, Thrustmaster Pendular rudders, DCS

My youtube channel
DoctorStrop is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2018, 05:23 PM   #2
razo+r
Veteran
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4,347
Default

By the looks of the tris count you either should make some LODs or cut it down a bit... Just sayin'
__________________

Rig: Maximus VII Ranger, 4790K @ 4.00 Ghz, MSI GTX 980 Ti, 16 GB non-oc RAM, 250 GB SAMSUNG EVO 850 SSD, 2TB HDD, Win 10 64-bit
razo+r is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2018, 05:39 PM   #3
DoctorStrop
Member
 
DoctorStrop's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: UK
Posts: 309
Default

Yes, it is a high count, but I managed to get 5 friends and myself flying without lag in MP though. To be honest I went a bit mad on the sub surface. I have still much to learn in terms of topology. I'd redo the model completely if I could find some decent plans.
__________________
Windows 10 64bit, Intel i7 6700K, 16GB Corsair, SSD, GeForce 1070, Vive, VKB GF PRO, Thrustmaster Warthog throttle, Thrustmaster Pendular rudders, DCS

My youtube channel
DoctorStrop is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2018, 07:00 PM   #4
razo+r
Veteran
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4,347
Default

You could use this model as your reference. Import it and remodel it according to this high-poly one.
__________________

Rig: Maximus VII Ranger, 4790K @ 4.00 Ghz, MSI GTX 980 Ti, 16 GB non-oc RAM, 250 GB SAMSUNG EVO 850 SSD, 2TB HDD, Win 10 64-bit
razo+r is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2018, 12:50 AM   #5
joey45
Veteran
 
joey45's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Quixel suite and 3ds max
Posts: 9,956
Default

Quote:
Originally Posted by DoctorStrop View Post
Yes, it is a high count, but I managed to get 5 friends and myself flying without lag in MP though. To be honest I went a bit mad on the sub surface. I have still much to learn in terms of topology. I'd redo the model completely if I could find some decent plans.
I might have some plans in a external drive somewhere..
__________________
General 3D modeling thread and reference sites
new UK liveries for planes, ships and MODS.
The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance.
"Me, the 13th Duke of Wybourne, here on the ED forums at 3 'o' clock in the morning, with my reputation. Are they mad.."
Please send all hate mail to No11
New boats and buildings uploaded..
joey45 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2018, 10:42 AM   #6
Sirius
Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: Living under a rock.
Posts: 121
Default

Looks good man. Would be a good addition for high speed/alt interceptor aircraft.
Sirius is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:25 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.