Unable the slew the TDC anymore - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2018, 07:14 PM   #1
Jerec
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Germany
Posts: 91
Default Unable the slew the TDC anymore

After the update today, I can´t slew the TDC anymore. What did I made wrong??

Selected Mavs, pressed the button twice to get the camera. After waiting 3 minutes, I pressed cursor left to get the IR seeker and uncaged (little diamond above),but I cant slew the camera over a target. I can´t move the TDC!

What did I wrong?
Jerec is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2018, 07:22 PM   #2
brianjmac
Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 498
Default

With the IR MAVS, you have to press down on the TDC at the same time for it to slew.
__________________
Windows 10 64-bit | Intel i5-7600K @4.6GHz | EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 11GB | Corsair Vengeance 32GB DDR4/3200MHz | Samsung 850 EVO 120GB and 250GB | ASUS Prime Z270-A | EVGA SuperNOVA 750 G1 | Dell 27" 2560x1440p 144Hz GSYNC | Saitek X-55 HOTAS | Saitek Pro Flight Rudder Pedals | TrackIR 5 | Kingston HyperX Cloud Core Headset
brianjmac is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2018, 08:50 PM   #3
Jerec
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Germany
Posts: 91
Default

Ahhh, thanks. It works. Thanks!
Jerec is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2018, 02:08 PM   #4
BigMac
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by brianjmac View Post
With the IR MAVS, you have to press down on the TDC at the same time for it to slew.
Why did they impose this? Mine worked great before TDC press was required, now my TDC mouse is way too sensitive, the cursor jumps all over the place and I can barely get a lock. I'm using a TM Warthog HOTAS.
BigMac is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2018, 04:06 PM   #5
Hamilton
Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 274
Default

Quote:
Originally Posted by BigMac View Post
Why did they impose this? Mine worked great before TDC press was required, now my TDC mouse is way too sensitive, the cursor jumps all over the place and I can barely get a lock. I'm using a TM Warthog HOTAS.
Same here...
Hamilton is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:45 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.