Running request - Bindable Button / Axis options - Page 18 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-25-2020, 01:58 PM   #171
BlackLibrary
Member
 
BlackLibrary's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Nbg, Franken (Ger)
Posts: 518
Default

the INLET RAMPS would nice to have.

and RUDDER TRIM as clickable in cockpit.
BlackLibrary is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2020, 02:09 AM   #172
Relic
Member
 
Relic's Avatar
 
Join Date: Sep 2019
Location: USA
Posts: 272
Default

Quote:
Originally Posted by yngvef View Post
Please please make a afterburner toggle switch, like the "finger lift" on the F-18.

Having the possibility to put the jet into full dry thrust is very important on a plane that is not allowed afterburners on takeoff, and needs all the thrust it can get on carrier takeoffs and carrier landing bolters.

The real plane has a physical barrier where you have to push the throttles sideways to get into afterburner.

It is highly needed. And add an option to NOT use it in the specials menu, so people with throttles set up with detents can still use those setups.

Please, pretty please, with sugar on top.
This. This is needed like yesterday. Yet it's almost a year after release.
__________________
Steam user: M-2000C/F/A-18C/F-14B/Bf 109 K-4/UH-1H/Ka-50/Mi-8/SA342
i7 4790S @ 3.2 Ghz
32GB DDR3 RAM
RTX 2080
1TB Samsung SSD 860 EVO
T16000M FCS, TWCS Throttle, MFG Crosswind.V2 Rudder pedals
Win 10
Relic is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2020, 03:09 PM   #173
=BJM=
Senior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 1,252
Default Flaps Toggle

Please consider adding an assignment for "Flaps Toggle"


https://forums.eagle.ru/showthread.p...=1#post4189226
=BJM= is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 03:23 AM   #174
Jself
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 13
Default

I'm new to DCS in general and especially to modifying the .lua files. I've built some custom button boxes and would like to get some additional axes added. I was able to get the wing sweep lever working with the help of this thread. I tried to use the same logic for the volume panel but can't seem to get it to work.

Here is whats in the clickable.lua for sidewinder volume for an example:

-- Pilot TONE VOLUME panel

elements["PNT_2039"] = default_axis(_("Sidewinder Volume"), devices.ICS, device_commands.RADIO_ICS_Vol_Sidewinder, cockpit_args.RADIO_ICS_Vol_Sidewinder, 0, 0.1, false, false)


Here what I tried to add to the default.lua in the joystick folder :

{action=device_commands.RADIO_ICS_Vol_Sidewinder, cockpit_device_id=devices.RADIO_ICS_Vol_Sidewinder, name=_('Sidewinder Volume')},

It adds it to the axis list and lets me assign it but once in the game it does not adjust the volume knob and I get an error message in the top right corner of the screen saying "Unhandled Proxy Command 3397 val=nil" when the knob reaches 100%.

Any Ideas?

Last edited by Jself; 02-19-2020 at 03:25 AM.
Jself is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2020, 12:02 AM   #175
DanielNL
Veteran
 
DanielNL's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Western Europe
Posts: 4,457
Default

This is still missing on the list from what I see. https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=247899 ("feature request: allow mouse-scrolling on instrument+console light wheels")
__________________
DCS Wishlist: realistic fighter blackout-effect, TOR SAM selfdestruct bugfix, S-200/SA-5 finally, 2K11 Krug SA-4 Ganef SAM
BlueFlag PvP server: Discord
realtime maps: gadget.buddyspike.net
Dell Visor WMR, Ryzen 5 3600 (6C/12T), RX 580 8GB
AV-8B VTOL-pilot, JF-17 AKG-A2A pilot, F-16C pilot, F-14 pilot - PvP campaigns since 2013
DanielNL is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2020, 10:17 AM   #176
Knock-Knock
Senior Member
 
Knock-Knock's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Denmark
Posts: 2,186
Default

The new Jester BVR / Radar keybinds.
A Radar Range CW / CCW option, to avoid having to map 6 keybinds.
__________________
- Jack of many DCS modules, master of none.
- Personal wishlist: F-15A, F-4S Phantom II, JAS 39A Gripen, SAAB 35 Draken, F-104 Starfighter, Panavia Tornado IDS.


| MSI Z87-G45 Gaming | i5-4670K @ 4.3Ghz | 16Gb DDR3 1600 | Asus GTX 1070 Strix OC | Samsung 850 Evo 250 & 500Gb | 40" Sony FullHD | Oculus Rift CV1 | Thrustmaster Warthog Stick (19.5cm extension) & Throttle | MFG Crosswind | Windows 7-64 |
Knock-Knock is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2020, 04:57 PM   #177
AvroLanc
Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 620
Default

Quote:
Originally Posted by Knock-Knock View Post
The new Jester BVR / Radar keybinds.
A Radar Range CW / CCW option, to avoid having to map 6 keybinds.
Or rather an increase/decrease. The DDD range is individual push buttons. You’re thinking of the TID range knob. They can be adjusted separate as RIO.

Although as pilot you’d want them in sync most likely. (As it is ATM).
AvroLanc is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2020, 05:20 AM   #178
RustBelt
Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Cleveland, Ohio, USA
Posts: 493
Default

ENGINE MODE SELECT Right
SECONDARY else PRIMARY

ENGINE MODE SELECT Left
SECONDARY else PRIMARY
RustBelt is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2020, 03:08 AM   #179
Lupus4
Junior Member
 
Lupus4's Avatar
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 33
Default

I didn't see it on the updated list on the OP so I'm mentioning it specifically here. Especially since it is required for a cold start.



I'd like to see the following please:


Button Bind:

Emergency Wing Sweep Handle (Move Forward)
Emergency Wing Sweep Handle (Move Back)



Axis Bind:
Emergency Wing Sweep Handle
__________________
“If you're in a fair fight, you didn't plan it properly.”
― Nick Lappos


"If you can walk away from a landing, it's a good landing. If you use the airplane the next day, it's an outstanding landing."
― Chuck Yeager


"Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards."
― Shane Patton
Lupus4 is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2020, 03:10 AM   #180
Lupus4
Junior Member
 
Lupus4's Avatar
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 33
Default

Quote:
Originally Posted by Jself View Post
I'm new to DCS in general and especially to modifying the .lua files. I've built some custom button boxes and would like to get some additional axes added. I was able to get the wing sweep lever working with the help of this thread.

What did you do to be able to bind the Wing Sweep lever?
__________________
“If you're in a fair fight, you didn't plan it properly.”
― Nick Lappos


"If you can walk away from a landing, it's a good landing. If you use the airplane the next day, it's an outstanding landing."
― Chuck Yeager


"Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards."
― Shane Patton
Lupus4 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:46 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.