canopy reflections - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-09-2018, 05:17 PM   #1
IAF_Phantom
Junior Member
 
IAF_Phantom's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Israel
Posts: 71
Default canopy reflections

Hi,
I'm trying to make a modification of the F-15C which is setup as a separate entry in the saved games - it all works fine except the canopy has these white reflections.
why idea why and how to get rid of them?

does it have anything to do with this line?
CanopyGeometry = makeAirplaneCanopyGeometry(LOOK_AVERAGE, LOOK_GOOD, LOOK_GOOD),
__________________
IAF.101_Phantom, 101 squadron XO, Preflight Community Manager

watch your six, i'm behind you
-----
Mods: IAF_Weapons: Python 3 and 4
https://www.digitalcombatsimulator.c...files/2835842/

Last edited by IAF_Phantom; 11-09-2018 at 05:27 PM.
IAF_Phantom is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 05:27 PM   #2
Falkaroth
Junior Member
 
Falkaroth's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: 41.84201,-89.485937
Posts: 80
Default

Have you a picture ?
__________________
I7 3930k @ 4,5 Ghz - Asus R4E - 32Gb Dominator Platinium Cl9/2,4 Ghz- Asus Gtx 980 Strix Dcu2oc @1495 Mhz
2x Ssd, 1x Sshd, 1x Hdd
Hotas Warthog - G27 - Trackir 5

__________________
FEEL THE NEED
Falkaroth is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 03:21 PM   #3
IAF_Phantom
Junior Member
 
IAF_Phantom's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Israel
Posts: 71
Default

here are some pictures



__________________
IAF.101_Phantom, 101 squadron XO, Preflight Community Manager

watch your six, i'm behind you
-----
Mods: IAF_Weapons: Python 3 and 4
https://www.digitalcombatsimulator.c...files/2835842/
IAF_Phantom is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2018, 11:21 AM   #4
Falkaroth
Junior Member
 
Falkaroth's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: 41.84201,-89.485937
Posts: 80
Default

Okay

I think ( perhaps ) that the alpha channel is the problem. I would clear the alpha channel to see if it is the problem.
__________________
I7 3930k @ 4,5 Ghz - Asus R4E - 32Gb Dominator Platinium Cl9/2,4 Ghz- Asus Gtx 980 Strix Dcu2oc @1495 Mhz
2x Ssd, 1x Sshd, 1x Hdd
Hotas Warthog - G27 - Trackir 5

__________________
FEEL THE NEED
Falkaroth is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2018, 08:57 PM   #5
IAF_Phantom
Junior Member
 
IAF_Phantom's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Israel
Posts: 71
Default

how would I do that?

I'm getting in the log file the following error:
2018-11-11 20:54:36.913 ERROR EDCORE: Cant open file: /models/cockpit_iaf_f_15c.edm.ilv.
2018-11-11 20:54:36.913 ERROR VISUALIZER: ILV for cockpit 'Cockpit_IAF_F_15C' not found

i'm put the json and ilv files in the local shapes folder
__________________
IAF.101_Phantom, 101 squadron XO, Preflight Community Manager

watch your six, i'm behind you
-----
Mods: IAF_Weapons: Python 3 and 4
https://www.digitalcombatsimulator.c...files/2835842/
IAF_Phantom is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 12:19 PM   #6
yufighter
Member
 
yufighter's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: YU
Posts: 168
Send a message via ICQ to yufighter Send a message via MSN to yufighter
Default

Look, maybe there's a solution

https://forums.eagle.ru/showthread.p...27#post3685427
yufighter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:15 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.