Reshade 4.3.0 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-22-2019, 06:00 PM   #1
Zeph
Junior Member
 
Zeph's Avatar
 
Join Date: Sep 2018
Location: East Coast US
Posts: 10
Default Reshade 4.3.0

Hi Guys/Girls,

Has anyone used Reshade that can give me a hand setting it up. Can't seem to get it to work I'm flying DCS Open Beta latest version if that helps
__________________
Thrustmaster A10 Warthog
Thrustmaster Rudder
Naturalpoint TrackIR 5 & TrackClip Pro
ACPI x64 PC
Corsair K70 RGB LUX
Samsung SSD 860 EVO 1TB
Intel i7-8700K@3.70GHz
GeFORCE GTX 1080 Ti
16GB DDR4 Corsair 3000 C15
Zeph is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 06:46 PM   #2
Magic Zach
Senior Member
 
Magic Zach's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Alaska
Posts: 1,370
Default

Same here. One of the files isn't downloading. dx something I think. My start splash screen for it just says to press HOME, and it doesn't do a thing.
__________________
Magic Zach is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 09:10 PM   #3
Goa
Senior Member
 
Goa's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Italy
Posts: 1,011
Default

I am using it so far withouth problems, when you install it please be sure to selecte dcs executable file from "bin" folder under c:/dcs world/bin/dcs.exe
__________________
  • CPU : Intel i7 8700k@5.0ghz cooled by Noctua NH-D15 / Motherboard:Asorck Z370 Taichi / RAM: 32GB GSkill TridentZ @3600mhz / SSD: 500GB Nvme Samsung 970 evo+ 500GB Samsung 850 evo / GPU:Asus Strix OC 2080TI / Monitor: Asus PG278QR 144HZ / Trackir 5 proclip/ TM Warthdog Hotas /TM TFFRP rudder /Case: Fractal Design R6 Define black
Goa is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 09:39 PM   #4
Snacko
Senior Member
 
Snacko's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Columbus, Ohio USA
Posts: 1,682
Default

I don't like the Reshade installer. So I just made it into a Ovgme mod, so I can easily uninstall it.

Sent from my Moto Z Play using Tapatalk
__________________
Intel I7-6700K 4.00 ghz (OC'ed @ 4.8ghz) ││ Asus Maximus VIII Extreme ││ G.Skill Ripjaws V Series 64GB (4 x 16GB) DDR4 3200 ││ Thermaltake Water 3.0 Ultimate 360MM
GeForce GTX 1080 TI 11gb ││ Corsair 850watt ││ 2x SanDisk 250gb(SSDs Raid0) ││ 2x WD 300gb ││ 1x WD 1tb ││ 3x Acer 28" ││ 1x 28" Touchscreen


- ҉ - Blackshark Cockpit Trainer - ҉ -
-- Thread -- ♥ Download
Snacko is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2019, 02:50 AM   #5
Biga42
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Brazil
Posts: 410
Default

Cant find how to uninstall reshade, pls help!

thks
Biga42 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2019, 05:26 AM   #6
petsild
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Czech Republic
Posts: 635
Default

Delete following files: x:\Xxx\DCS World 2.5\bin

Reshade-shaders (directory)
dxgi.dll
dxgi.ini
__________________
Asus B-85 Pro Gamer, i7 4790K non-oc, Asus GTX 1080 Ti, 16 GB non-oc RAM, Intel SSD 520 - 240 GB, MSFFB2, Win7 64-bit.
petsild is online now   Reply With Quote
Old 08-14-2019, 08:30 AM   #7
100KIAP_Falcon
Senior Member
 
100KIAP_Falcon's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Република Српска
Posts: 1,270
Default

Quote:
Originally Posted by Zeph View Post
Hi Guys/Girls,

Has anyone used Reshade that can give me a hand setting it up. Can't seem to get it to work I'm flying DCS Open Beta latest version if that helps
Quote:
Originally Posted by Magic Zach View Post
Same here. One of the files isn't downloading. dx something I think. My start splash screen for it just says to press HOME, and it doesn't do a thing.
Check folder permissions.

Quote:
You need writing permissions to the folder you create the preset file in. If you don't have writing permissions (by default you don't for most folders under "\Program files\...") ReShade can't save the file and as such it won't be there the next time around. Either get yourself writing permissions to the game folder, or instead of typing in only a preset name when creating a new preset, type in a full path to a folder that you already have writing permissions into the name field, e.g. "C:\Users\Me\Documents\MyPreset.ini".
https://reshade.me/forum/troubleshoo...iles-disappear
__________________



www: 100KIAP Virtual Shipborne Fighter Aviation Regiment
Forum: https://www.100kiap.org/forum/index.php
Discord: https://discord.gg/EGrVBHt
Teamspeak: 100kiap.teamspeak3.com

If you are a dedicated Flanker pilot, a team player ... join us !!!

100-й Корабельный Истребительный Авиационный Полк

Немој ништа силом, узми већи чекић!
100KIAP_Falcon is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2019, 11:41 AM   #8
Biga42
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Brazil
Posts: 410
Default

Quote:
Originally Posted by petsild View Post
Delete following files: x:\Xxx\DCS World 2.5\bin

Reshade-shaders (directory)
dxgi.dll
dxgi.ini
deleting got an error, I got rid of the reshade directory and did a repair, seems ok now. But the trees look horrible now....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen_190816_084033.png
Views:	71
Size:	2.99 MB
ID:	215600  
Biga42 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:39 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.