What am I missing? - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2017, 08:08 PM   #1
HotTom
Member
 
HotTom's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Phoenix, AZ, USA
Posts: 154
Reputation power: 8
HotTom is a jewel in the roughHotTom is a jewel in the roughHotTom is a jewel in the roughHotTom is a jewel in the roughHotTom is a jewel in the roughHotTom is a jewel in the rough
Default What am I missing?

WWII Assets pack purchased, installed...but (there it is!) when I try to fly a Create Fast Mission, all I get are modern aircraft and vehicles. Spitfire, P51, Normandy or Nevada, same thing.

Is there some magic button I need to push to get WWII Assets instead of modern?

Thanks for any help.
__________________
Exceptional engineering...and a large hammer to make it fit!
HotTom is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2017, 08:28 PM   #2
cthulhu68
Member
 
cthulhu68's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: R'lyeh, The Deepest Depths of the South Pacific
Posts: 995
Reputation power: 6
cthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nice
Default

They need to add a coalition choice to Create Fast Mission. You need to enter ME and under File click on New. This brings up Coalition screen which allows you to switch from Modern to WWII and Custom. You can then access Fast Mission Generator up on top on ME page. Although grd units will be spawned ( without routes) in Nevada, grd units don't work yet in Normandy in Create Fast Mission.
cthulhu68 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2017, 09:44 PM   #3
HotTom
Member
 
HotTom's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Phoenix, AZ, USA
Posts: 154
Reputation power: 8
HotTom is a jewel in the roughHotTom is a jewel in the roughHotTom is a jewel in the roughHotTom is a jewel in the roughHotTom is a jewel in the roughHotTom is a jewel in the rough
Default

Thanks!

Followed your instructions but I still was looking at modern vehicles.

This is a very clunky procedure. Needs to be simplified quickly.

Thank you for your response.
__________________
Exceptional engineering...and a large hammer to make it fit!
HotTom is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2017, 10:35 PM   #4
cthulhu68
Member
 
cthulhu68's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: R'lyeh, The Deepest Depths of the South Pacific
Posts: 995
Reputation power: 6
cthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nicecthulhu68 is just really nice
Default

Sorry. I thought WWII units did work in NTTR but they don't. Hopefully getting 2.0 Fast Mission working better is on the short list.
cthulhu68 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:32 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.