DMT and TGP lose Target when turning away - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2019, 07:07 PM   #1
Rhinozherous
Member
 
Rhinozherous's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Vienna
Posts: 346
Default DMT and TGP lose Target when turning away

Hello!

I have set one of my waypoints on target in the editor. I designate it as target in the Harrier when on the way. DMT and TGP are focusing onto that target when in range. I shoot my first Maverick for example and turn away for another run. After turning back onto the target the DMT and TGP are looking somewhere around the target but they lost it out of sight....

I thought they refocus onto the coordinates of the target when they are back in sight!?

Thank you!
__________________
Rhinozherous is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2019, 02:39 PM   #2
Shrike88
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Missouri
Posts: 463
Default

+1, please post a quick track file as well of this. Then PM Zeus or Decoy as it's the only way it will probably get looked at
Shrike88 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2019, 08:50 AM   #3
Kerosene
Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 106
Default

+1 Same thing for me.


The Tpod loses the target on Wp designate, Mark point designate and even on TDC locking target.
When a turn at low G the pod moves a few tens of meters from the target but after a high load factor turn it can lose it completely.
Kerosene is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2019, 09:24 AM   #4
Rhinozherous
Member
 
Rhinozherous's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Vienna
Posts: 346
Default

Quote:
Originally Posted by Shrike88 View Post
+1, please post a quick track file as well of this. Then PM Zeus or Decoy as it's the only way it will probably get looked at
Unfortunately I dont have the track file. Hope we dont have to wait forever to get this adressed... as it is quite annoying.

I will push the Harrier back in Hangar again.
__________________

Last edited by Rhinozherous; 12-07-2019 at 09:26 AM.
Rhinozherous is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2019, 05:14 PM   #5
Mecrutio
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: U.S.A.
Posts: 69
Default

Would it have something to do with the DMT and the TPOD being on at the same time?
__________________
Gigabyte Tech. 990FXA-UD3, AMD FX-8350 8 Core, 16 Gig RAM @ 2200 Mhz, Radeon X480, Oculus Rift
Mecrutio is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 09:47 AM   #6
Kerosene
Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 106
Default

In my case, the DMT and the Tpod are powered up.
Should the DMT be cut to use the Tpod ?
Kerosene is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:10 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.