[REPORTED]Tail Bort numbers are misaligned - ED Forums
 


Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-29-2020, 09:35 PM   #1
Zeros
Junior Member
 
Zeros's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Greece
Posts: 18
Default [REPORTED]Tail Bort numbers are misaligned

Hello there

Am almost finishing a desert camo for my F/A-18 when i stabled on this issue.
The Bort Numbers on the vertical tail finns are not aligned correctly.
The bord number on the left side tail finn is alighed in the middle while
the bort number on the right is located far front on the finn.Is this a bug
or am i doing something wrong?





I have also attached two external links from imgur.com with photos targeting
the problem am describing..but it seems that those links are invisible on the thread
presentation...they dont show up.
__________________
ASUS ROG STRIX B360 - Intel(R) Core(TM) i5-9400 CPU @ 4.10 GHz - HyperX Fury DDR4-2666MHz 32GB - Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2080 Windforce 8 GB - SSD 1 TB
HOTAS - Thrustmaster Hotas Warthog
Modules
FC3 - AJS37 Grippen - AV-8B Harrier - C-101 Aviojet - FA-18C Hornet - F-14B Tomcat - F-16A Viper - M-2000C Mirage - Supercarrier

Last edited by Zeros; 03-30-2020 at 06:58 AM. Reason: It seems that the link for the photos regarding the problem am describing doesn't show up
Zeros is offline  
Old 03-30-2020, 09:41 AM   #2
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 22,696
Default

Hi

Not seeing the images, do you have an example

Thanks
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

BIGNEWY is offline  
Old 03-31-2020, 08:22 AM   #3
Zeros
Junior Member
 
Zeros's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Greece
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by BIGNEWY View Post
Hi

Not seeing the images, do you have an example

Thanks
i used the photolinked ability of the phorum but it seem not working..anyway

here it is again via http link
https://imgur.com/PDniia9
https://imgur.com/FVaWvMo

You will see that the Bort numper on the right vertical stable finn is place in the middle while on the left vertical stable finn is placed all the way in front..almost to the front edge of the vertical stable finn.It like the 3d meshes that represent the bort numbers are misalignged.

Thank you for your time.

Cheers
__________________
ASUS ROG STRIX B360 - Intel(R) Core(TM) i5-9400 CPU @ 4.10 GHz - HyperX Fury DDR4-2666MHz 32GB - Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2080 Windforce 8 GB - SSD 1 TB
HOTAS - Thrustmaster Hotas Warthog
Modules
FC3 - AJS37 Grippen - AV-8B Harrier - C-101 Aviojet - FA-18C Hornet - F-14B Tomcat - F-16A Viper - M-2000C Mirage - Supercarrier
Zeros is offline  
Old 03-31-2020, 08:40 AM   #4
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 22,696
Default

Are you using a custom template?

all of the ED skins look ok.
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

BIGNEWY is offline  
Old 03-31-2020, 02:14 PM   #5
Zeros
Junior Member
 
Zeros's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Greece
Posts: 18
Default

BIGNEWY
I'm not having trouble with any texture..and by the way am using the official F/A-18C template.The problem lies with the bort_number.....(thats how they are descriped inside the
description.lua file)...bort_number are the dynamically changable ID number of an aircraft and they are 3d modeled.As in the pictures i uploaded....(take a closer look when your are checking the left side cause the sunlight glares on the tail surface and make difficult to distinguish the bort_number)On the left side the bort_number is located at the bottom and MIDDLE of the Vertical tail while on the right side the bort_number located on the bottom and FORWARD to the vertical tail.
Cheers
__________________
ASUS ROG STRIX B360 - Intel(R) Core(TM) i5-9400 CPU @ 4.10 GHz - HyperX Fury DDR4-2666MHz 32GB - Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2080 Windforce 8 GB - SSD 1 TB
HOTAS - Thrustmaster Hotas Warthog
Modules
FC3 - AJS37 Grippen - AV-8B Harrier - C-101 Aviojet - FA-18C Hornet - F-14B Tomcat - F-16A Viper - M-2000C Mirage - Supercarrier
Zeros is offline  
Old 03-31-2020, 05:32 PM   #6
Zeros
Junior Member
 
Zeros's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Greece
Posts: 18
Default

I have made another picture maybe this will help better explain what i mean


On the .lua file am using the "BORT_NUMBER_KIL_Switz"
Code:
{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_100", 0 ,"F18C_2_DIFF_aces",false};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_100", ROUGHNESS_METALLIC ,"F18C_2_DIF_RoughMet",true};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_100", DECAL ,"F18C_bort_number_aces",false};
	
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_10", 0 ,"F18C_2_DIFF_aces",false};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_10", ROUGHNESS_METALLIC ,"F18C_2_DIF_RoughMet",true};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_10", DECAL ,"F18C_bort_number_aces",false};	

	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_01", 0 ,"F18C_2_DIFF_aces",false};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_01", ROUGHNESS_METALLIC ,"F18C_2_DIF_RoughMet",true};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_R_01", DECAL ,"F18C_bort_number_aces",false};	
	
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_L_100", 0 ,"F18C_2_DIFF_aces",false};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_L_100", ROUGHNESS_METALLIC ,"F18C_2_DIF_RoughMet",true};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_L_100", DECAL ,"F18C_bort_number_aces",false};
	
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_L_10", 0 ,"F18C_2_DIFF_aces",false};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_L_10", ROUGHNESS_METALLIC ,"F18C_2_DIF_RoughMet",true};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_L_10", DECAL ,"F18C_bort_number_aces",false};	

	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_L_01", 0 ,"F18C_2_DIFF_aces",false};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_L_01", ROUGHNESS_METALLIC ,"F18C_2_DIF_RoughMet",true};
	{"F18C_BORT_NUMBER_KIL_Switz_L_01", DECAL ,"F18C_bort_number_aces",false};
__________________
ASUS ROG STRIX B360 - Intel(R) Core(TM) i5-9400 CPU @ 4.10 GHz - HyperX Fury DDR4-2666MHz 32GB - Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2080 Windforce 8 GB - SSD 1 TB
HOTAS - Thrustmaster Hotas Warthog
Modules
FC3 - AJS37 Grippen - AV-8B Harrier - C-101 Aviojet - FA-18C Hornet - F-14B Tomcat - F-16A Viper - M-2000C Mirage - Supercarrier

Last edited by Zeros; 03-31-2020 at 05:36 PM.
Zeros is offline  
Old 04-19-2020, 08:11 AM   #7
Zeros
Junior Member
 
Zeros's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Greece
Posts: 18
Default

As of April 19 and after DCS World open beta 2.5.6.47224 update the "bort number" problem is not fixed.(picture below)

Not only that but also new problems have arrived.You can see on the picture above..and below that the new problem is that while the aircraft is inside the hangar the sunlight paasses through like there is no haggar surrounding walls.



What up with that??
__________________
ASUS ROG STRIX B360 - Intel(R) Core(TM) i5-9400 CPU @ 4.10 GHz - HyperX Fury DDR4-2666MHz 32GB - Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2080 Windforce 8 GB - SSD 1 TB
HOTAS - Thrustmaster Hotas Warthog
Modules
FC3 - AJS37 Grippen - AV-8B Harrier - C-101 Aviojet - FA-18C Hornet - F-14B Tomcat - F-16A Viper - M-2000C Mirage - Supercarrier
Zeros is offline  
Old 09-16-2020, 09:22 PM   #8
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 22,696
Default

Sorry I have overlooked this I will ask the team again.
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

BIGNEWY is offline  
Old 09-17-2020, 04:25 PM   #9
Zeros
Junior Member
 
Zeros's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Greece
Posts: 18
Default

BIGNEWY Thank you sir......and.....excuse my previous outburst but coming out strong on a insignificant bug such as this was my only option at the moment.

Again thank you for your time and hope the developer team adress this issue with the proper attention.
__________________
ASUS ROG STRIX B360 - Intel(R) Core(TM) i5-9400 CPU @ 4.10 GHz - HyperX Fury DDR4-2666MHz 32GB - Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2080 Windforce 8 GB - SSD 1 TB
HOTAS - Thrustmaster Hotas Warthog
Modules
FC3 - AJS37 Grippen - AV-8B Harrier - C-101 Aviojet - FA-18C Hornet - F-14B Tomcat - F-16A Viper - M-2000C Mirage - Supercarrier
Zeros is offline  
Old 09-17-2020, 04:54 PM   #10
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 22,696
Default

No problem, I have reported it to the team for checking.

Sometimes it is difficult to get dev time for the smaller task when bigger tasks are being worked on, hopefully we can confirm and fix soon.

thanks
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

BIGNEWY is offline  
Closed Thread

Tags
bort numbers, f/a-18c

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:57 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.