Setting DDI to Default to Certain Page w/ Weapon Modes, LUA, ?? - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2019, 06:23 PM   #11
Zyll
Member
 
Zyll's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: Toronto, ON, Canada
Posts: 206
Default

Two weeks!
Zyll is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2019, 06:50 PM   #12
Eldur
Senior Member
 
Eldur's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: On a fluffy cloud above Ponyville
Posts: 2,285
Default

Quote:
Originally Posted by Nospin44 View Post
IIRC thats a personalized option in the data card. DDI pages ect.

Praise Celestia if that will be possible. I was used to my own DDI/AMPCD setup until ED introduced the thing that when enabling A/G master mode they switch over to some preset pages. I wish I could either set my own or just have an option to disable that. A possibly realistic way to do this via the data cartridge would be preferred.
__________________
Eldur is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2019, 07:03 PM   #13
Harker
Member
 
Harker's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: France
Posts: 488
Default

Quote:
Originally Posted by Nospin44 View Post
IIRC thats a personalized option in the data card. DDI pages ect.
That's a feature on the F-16 (and others, I assume), but I think ED said that the Hornet doesn't have it and the DDI settings according to Mode are hard-coded in the system. I distinctly remember reading this, but of course I may be wrong.

We do lack some HOTAS functions though, such as the ability to switch between the HSI and the SA page on the AMPCD with SCS Down.
__________________
Z370 Aorus Gaming 7, i7-8700k @4.9GHz, RTX2080Ti FTW3 Ultra @2130MHz, Corsair Vengeance 32GB DDR4 @3000CL15, Samsung 960 Pro 512 GB, 970 Evo Plus 1TB, WD Gold 6TB, Seasonic Prime Platinum 1300W, Acer Predator XB271HK|Warthog w/extension, TPR pedals, 3 Cougar MFDs, MT desk mounts, TrackIR w/Pro clip, Win10 x64 Home|
F/A-18C, F-16C, AV-8B, A-10C, M-2000C, F-14, P-51D, Sptifire, BS2, FC3, Caucasus, NTTR, Normandy, Persian Gulf
Harker is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2019, 09:31 PM   #14
noisy_lightning
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 226
Default

Quote:
Originally Posted by Harker View Post
We do lack some HOTAS functions though, such as the ability to switch between the HSI and the SA page on the AMPCD with SCS Down.
Ooh this would be a game changer for me. Hopefully it will be implemented soon.



Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
noisy_lightning is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2019, 09:38 PM   #15
WildBillKelsoe
Veteran
 
WildBillKelsoe's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Cairo, Egypt
Posts: 6,364
Default

You mean to tell me real hornet pilots struggled with this? The inability to assign pages to master modes?
__________________
AWAITING ED NEW DAMAGE MODEL IMPLEMENTATION FOR WW2 BIRDS

Fat T is above, thin T is below. Long T is faster, Short T is slower. Open triangle is AWACS, closed triangle is your own sensors. Double dash is friendly, Single dash is enemy. Circle is friendly. Strobe is jammer. Strobe to dash is under 35 km. HDD is 7 times range key. Radar to 160 km, IRST to 10 km. Stay low, but never slow.
WildBillKelsoe is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2019, 10:35 PM   #16
Harker
Member
 
Harker's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: France
Posts: 488
Default

Quote:
Originally Posted by WildBillKelsoe View Post
You mean to tell me real hornet pilots struggled with this? The inability to assign pages to master modes?
Don't take my word for it, but that's what I remember reading.
IIRC, the idea is that the different master modes bring up the pages you'd want to use in the beginning anyway. For example, if you enter AG, of course you want to set up your AG weapons, same for AA. And in AA, of course you want the radar on your right DDI. The AMPCD is always used for the HSI or the SA page and that changes easily enough with SCS Down, plus, it's not affected by the Master Mode.
And IRL, if you enter the AG mode, you'll do it well in advance of the target and you will probably won't have to exit AG for the duration of the attack. So you start by setting up your weapons and then you can change.
__________________
Z370 Aorus Gaming 7, i7-8700k @4.9GHz, RTX2080Ti FTW3 Ultra @2130MHz, Corsair Vengeance 32GB DDR4 @3000CL15, Samsung 960 Pro 512 GB, 970 Evo Plus 1TB, WD Gold 6TB, Seasonic Prime Platinum 1300W, Acer Predator XB271HK|Warthog w/extension, TPR pedals, 3 Cougar MFDs, MT desk mounts, TrackIR w/Pro clip, Win10 x64 Home|
F/A-18C, F-16C, AV-8B, A-10C, M-2000C, F-14, P-51D, Sptifire, BS2, FC3, Caucasus, NTTR, Normandy, Persian Gulf
Harker is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2019, 10:48 PM   #17
Jak525
Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 256
Default

Something I think however we're missing is the ability to use the SCS to get those master mode pages back when in that master mode (and as Harker mentioned the HSI/SA swapping).

I believe for example in A/A master mode, if you got rid of the RDR ATTK on the right DDI, and then did SCS right, the radar should come back up.
Jak525 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2019, 09:23 AM   #18
majapahit
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,188
Default

voiceattack
__________________
Autopilot panel | Headtracker | TM HOTAS | G920 HOTAS | Throttle Quadrants | 8600K | GTX 1080 | 32GB RAM| Win 10 x64 | Voicerecognition | 40" 1080p TV | 2x 24" 1080p side monitors | 24" 1080p touchscreen | VR googles
majapahit is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ddi, hornet, lua, settings

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:36 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.