a little question about the Yak-52 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2019, 01:23 PM   #1
jef32
Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 601
Default a little question about the Yak-52

Where is the handbrake in the front cockpit ( I don't speak about the little lever on the stick to use wheels brake by hand but the system to switch brakes in a permanent locked mode, to do engine tries at the waiting point in exemple, without pressing brakes permanently with feet) ?
__________________
CPU: I7-6700K 4Ghz, GC: nVidia GeForce Titan X Gigabytes, 16 Go DDR4, Motherboard: Gigabytes Z170X-Gaming 3. OS: W7-64 Sp1, 3 HD Samsung SSD 850 Pro 1TB + 1 Samsung SSD EVO 500 Gb. Oculus Rift CV1
jef32 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2019, 03:13 PM   #2
raf_
Junior Member
 
raf_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2019
Location: Bordeaux, France
Posts: 9
Default

You need to bind the "wheel brakes lock", which will allow you to lock the brakes

You can look at page 27 of chucks' guide of the Yak-52 here : https://www.mudspike.com/wp-content/...k-52-Guide.pdf
raf_ is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2019, 08:18 AM   #3
jef32
Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 601
Default

Ok thanks !
__________________
CPU: I7-6700K 4Ghz, GC: nVidia GeForce Titan X Gigabytes, 16 Go DDR4, Motherboard: Gigabytes Z170X-Gaming 3. OS: W7-64 Sp1, 3 HD Samsung SSD 850 Pro 1TB + 1 Samsung SSD EVO 500 Gb. Oculus Rift CV1
jef32 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:53 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.