Flares / smoke issue - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2016, 07:44 PM   #1
sazerituop
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Lyon, France
Posts: 6
Exclamation Flares / smoke issue

Hi!
My problem start happening since the update to 1.5.3 but i'm beginning to be frustrated since it hasn't been fixed in 1.5.4. Concretely, i have a issue with the flare displaying. The effect seems to be damaged. The flare trail produced by the combustion became way too light in contrary to what i saw in the latest videos. It's making a dotted trail instead of a heavy continuous smoky trail. I'm always using the M2000C but it happens also with the default Su25T. One more things, the smoke pods have also the problems. I just made a complete fresh install of DCS with stock settings but same things. Here is a screenshot of this issue :


My in-game settings are : (in the order)
High
high
medium
low
medium
high
medium
1024
4x
On
Off
Dust + flares

My PC spec :
Win 10 64bits Home
AMD FX8350 @4Ghz
MSI Gaming R9 380 OC edition
8Gb RAM @1600Mhz

Any help is welcomed! Thank you.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	137
Size:	1.18 MB
ID:	144002  

Last edited by BIGNEWY; 07-11-2016 at 07:57 PM. Reason: fixed image
sazerituop is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2016, 07:59 PM   #2
BIGNEWY
Senior
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Hereford, UK
Posts: 14,751
Default

Hi sazerituop

can you repeat the problem and then attach your whole logs folder zipped, we may find some clues in them.

thanks
__________________
Currently on a break, please contact NineLine for assistance. Thanks
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2016, 08:59 PM   #3
sazerituop
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Lyon, France
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by BIGNEWY View Post
Hi sazerituop

can you repeat the problem and then attach your whole logs folder zipped, we may find some clues in them.

thanks
Here is the entire logs file that i got just after the problem : https://drive.google.com/open?id=0B1...jhmaF9KNzQ5Rnc
Thank you!
p.s : I saw also in the dcs.log that some engines sound failed to load, i guess it would explain why the M2000C is so quite since the last update 1.5.4
sazerituop is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
dcs 1.5.4, flares, graphic, issue, m2000c

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:56 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.