Simpit Software from SDA - Page 72 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-18-2018, 01:43 PM   #711
McMicha
Member
 
McMicha's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Germany
Posts: 626
Default

Quote:
Originally Posted by flyelmo View Post
It wars already disabled, there still no chnage , still the same result, I attached as well a screenshot from my config.lua

Hello flyelmo

Too bad the tests didn't bring any improvement or change to the fps.

Since we do not have these problems with us and all other testers or can understand them, it can actually only be because of your installation.

If you are willing to do this, you can delete DCS and the configurations and then reinstall everything.
Your ".../Saved Games/DCS..." You can copy the folder away beforehand.

Maybe this will improve performance.


CU Micha
__________________
Simpit Software by SDA "SIMPIT DEVELOPER ASSOCIATION"
  • DCS ExportScript
  • D.A.C. DCS to Arcaze Communicator
  • Ikarus a new Virtual Cockpit Software
Deutscher Forums Thread
English Forums Thread

Hard/Software: AMD Ryzen 7 1800X, 32 GiB RAM, extra SSD for Windows 10 and DCS World, AMD Vega Frontier Edition with 16 GiB VRAM
McMicha is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2018, 01:48 PM   #712
McMicha
Member
 
McMicha's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Germany
Posts: 626
Default

Quote:
Originally Posted by raymondabel View Post
ok here my last experience
DCS 2.5.0 (my clan is not to the last update yet choosing to stay on the stable one)
Universal radio
TS3
Ikarus with the last a-10c
Trac IR

the game freeze in least then 5 minutes.
Maybe it is a track ir issue but I never had that issue yet. I will put bat Helios just to compaire

Hello raymondabel


Please test each tool or extension individually with DCS!

If everything works, test all combinations of the individual tools and extensions.

Perhaps this is due to a strange combination of the individual programs.

I use only DCS 2.5.1 with TrackIR and DCS ExportScript/Ikarus.


CU Micha
__________________
Simpit Software by SDA "SIMPIT DEVELOPER ASSOCIATION"
  • DCS ExportScript
  • D.A.C. DCS to Arcaze Communicator
  • Ikarus a new Virtual Cockpit Software
Deutscher Forums Thread
English Forums Thread

Hard/Software: AMD Ryzen 7 1800X, 32 GiB RAM, extra SSD for Windows 10 and DCS World, AMD Vega Frontier Edition with 16 GiB VRAM
McMicha is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2018, 01:52 PM   #713
McMicha
Member
 
McMicha's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Germany
Posts: 626
Default

Quote:
Originally Posted by VO101_TB View Post
Gents!

First of all, thank you for your awesome software!
Is there any chance to operate AV8B with your software or just I did something wrong?

Do you guys planning to add the Hornet as well when it is gonna be available?

Hello VO101_TB,


We are currently working on support for the AV8B.
Most of it already works, now we are taking care of all the small displays (ODU, UFC, ...).

The F/A-18C is also supported by us.
But this will take some time, because the development for new aircraft, which are still in development (BETA), is very difficult.


CU Micha
__________________
Simpit Software by SDA "SIMPIT DEVELOPER ASSOCIATION"
  • DCS ExportScript
  • D.A.C. DCS to Arcaze Communicator
  • Ikarus a new Virtual Cockpit Software
Deutscher Forums Thread
English Forums Thread

Hard/Software: AMD Ryzen 7 1800X, 32 GiB RAM, extra SSD for Windows 10 and DCS World, AMD Vega Frontier Edition with 16 GiB VRAM
McMicha is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2018, 09:14 PM   #714
H-J-P
Member
 
H-J-P's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Germany, Frankfurt
Posts: 211
Default

Quote:
Originally Posted by VO101_TB View Post
Gents!

First of all, thank you for your awesome software!
Is there any chance to operate AV8B with your software or just I did something wrong?

Do you guys planning to add the Hornet as well when it is gonna be available?
We are still working on the AV8BNA. Of course we will also implement the Hornet. I want that myself. But that can take a while. It depends on how good the early access is.

We also work on the M-2000C. The instruments are ready. The switches/buttons and lights are missing.

And I correct bugs in older modules. More goes just not.
__________________
Simpit Software by SDA "SIMPIT DEVELOPER ASSOCIATION"
https://github.com/s-d-a/DAC, https://github.com/s-d-a/Ikarus, https://github.com/s-d-a/DCS-ExportScripts ,Deutsches Forum, English Forum
MSI Z270; INTEL Core i7-7700K, 4x 4,8GHz, Quad-Core "Kaby Lake", GeForce GTX 1080 Ti, TrackIR 5 Pro, TM HOTAS Warthog, MFG Crosswind, Win 10 x64 Pro, 3 x SSD

keep it simple ...

Last edited by H-J-P; 05-19-2018 at 09:36 PM.
H-J-P is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2018, 07:42 PM   #715
raymondabel
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 56
Default

Quote:
Originally Posted by McMicha View Post
Hello raymondabel


Please test each tool or extension individually with DCS!

If everything works, test all combinations of the individual tools and extensions.

Perhaps this is due to a strange combination of the individual programs.

I use only DCS 2.5.1 with TrackIR and DCS ExportScript/Ikarus.


CU Micha
I will do many testing with the Clan server. On local, thing are ok
raymondabel is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:24 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.