NS-430 Popup - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-20-2018, 04:15 AM   #1
Xtacy
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 23
Default NS-430 Popup

Just curious is there any way to change the position of the ns-430 popup? Currently it tries to popup too low into my 8 inch mfd monitors and gets cut off.

Thanks!
Xtacy is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2018, 07:34 AM   #2
Zarma
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Switzerland
Posts: 877
Default

you can drag it.
__________________
i7 6700k, 16 Go RAM, GTX 1080, Warthog HOTAS Throttle & Stick, Saitek Combat Rudder, (MFD Cougar) (Trackir 5 Pro) Oculus Rift CV1

http://www.twitch.tv/zarma4074 / https://www.youtube.com/user/Zarma4074
Zarma is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2018, 12:31 PM   #3
Xtacy
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 23
Default

lol thanks!

Sometimes I just think too much and was looking at lua files haha
Xtacy is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2018, 03:11 PM   #4
DeltaFox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: The Netherlands
Posts: 39
Default

Does the popup window move when you look around, or does it stay fixed in place? E.g when i drag it to the Huey dash does it stay there when i look around?

Would really kill the immersion when it stays in place relative to your view instead of a fixed place in the sim.
DeltaFox is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2018, 03:44 PM   #5
Tippis
Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 111
Default

It's a 2D viewport overlay — it stays in position relative to your window, not to where you're looking in 3D space.
Tippis is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2018, 05:07 PM   #6
DeltaFox
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: The Netherlands
Posts: 39
Default

Thanks. Just to be clear, it’s fixed in position like for e.g the controls overlay?
DeltaFox is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2018, 05:52 PM   #7
Zilch
Member
 
Zilch's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 370
Default

So...I'm not seeing this popup anywhere, nor am I seeing a control bind to make the 430 appear. Is it on by default in the non-Hip/Albatros aicraft? If so, where would it be?

Just wondering...I'm on a weird multi-monitor setup and would like to rule out the possibility that it's off screen somewhere I can't reach.
__________________

Zilch79's YouTube Channel:
A-10C Guides
F-15C Guides
F-5 Engagements
My Cheap and Easy Sim Cockpit
Zilch is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2018, 12:53 AM   #8
LazyBoot
Member
 
LazyBoot's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Norway
Posts: 164
Default

Quote:
Originally Posted by Zilch View Post
So...I'm not seeing this popup anywhere, nor am I seeing a control bind to make the 430 appear. Is it on by default in the non-Hip/Albatros aicraft? If so, where would it be?

Just wondering...I'm on a weird multi-monitor setup and would like to rule out the possibility that it's off screen somewhere I can't reach.
Make sure to select the "NS430" module in the dropdown on the keybindings page.
LazyBoot is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2018, 01:01 AM   #9
BlacleyCole
Senior Member
 
BlacleyCole's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: New Mexico
Posts: 1,456
Default

I haven’t been able to power dcs up yet does it work with the huey, i there an area on the dash for it if not in pop up mode?
__________________
BlackeyCole 20years usaf
XP-11. Dcs 2.5OB
Acer predator laptop/ i7 7720, 2.4ghz, 32 gb ddr4 ram, 500gb ssd,1tb hdd,nvidia 1080 8gb vram


New FlightSim Blog at https://blackeysblog.wordpress.com. Go visit it and leave me feedback and or comments so I can make it better
BlacleyCole is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2018, 01:30 AM   #10
SmilingBandit
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 17
Default

Quote:
Originally Posted by BlacleyCole View Post
I haven’t been able to power dcs up yet does it work with the huey, i there an area on the dash for it if not in pop up mode?
Negative
SmilingBandit is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:49 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.