C-101 BUGS WE ARE TRACKING - Page 45 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-15-2018, 07:50 PM   #441
108
Junior Member
 
108's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: West Warwick RI USA
Posts: 78
Default

Ok, so where are the MiG-21 bug threads? Cause I searched MiG-21 and this was one that it came up with and the only one that said "BUGS WE ARE TRACKING"

Search: Keyword(s): "MiG-21bis"
Thread / Thread Starter Last Post Replies Views Forum
You have 2 post(s) in this thread, last 07-15-2018
8 Deleted Post(s) 30 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: BUGS WE ARE TRACKING (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)
I think the confusion comes in, to where it states this "Sticky Thread Sticky: BUGS WE ARE TRACKING", and nothing about C-101

I will search elsewhere for an answer then...

Last edited by 108; 07-15-2018 at 07:55 PM.
108 is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2018, 06:23 AM   #442
Vibora
ED Testers Team
 
Vibora's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Madrid
Posts: 6,766
Default

Quote:
Originally Posted by 108 View Post
Ok, so where are the MiG-21 bug threads? Cause I searched MiG-21 and this was one that it came up with and the only one that said "BUGS WE ARE TRACKING"

Search: Keyword(s): "MiG-21bis"
Thread / Thread Starter Last Post Replies Views Forum
You have 2 post(s) in this thread, last 07-15-2018
8 Deleted Post(s) 30 Attachment(s) Sticky Thread Sticky: BUGS WE ARE TRACKING (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)
I think the confusion comes in, to where it states this "Sticky Thread Sticky: BUGS WE ARE TRACKING", and nothing about C-101

I will search elsewhere for an answer then...
Changed thread title.
__________________
Roberto "Vibora" Seoane
Alas Rojas




Vibora is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2018, 01:52 PM   #443
Brixmis
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: On An Island
Posts: 1,696
Default

Quote:
Originally Posted by Brixmis View Post
Flew today in the C-101 over NTTR in VR. The kneeboard next page control assignment is still not working (this means when you assign it to an external controller).

The keyboard is - but that's of limited use in VR. Previous page is fine, but going backwards through a kneeboard has few uses
This may have been my error - will confirm this evening (UK).

I just spotted an assignment error in most of my modules - odds on this was the same.
__________________
Pictorial Guides
Brixmis is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2018, 05:20 PM   #444
Vibora
ED Testers Team
 
Vibora's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Madrid
Posts: 6,766
Default

Quote:
Originally Posted by Brixmis View Post
This may have been my error - will confirm this evening (UK).

I just spotted an assignment error in most of my modules - odds on this was the same.
I was about to answer you regarding this issue, because I've just made a test and it works OK, can't reproduce the issue. My guess, try reassigning the input, if that doesn't work, deleting saved games input file, make a backup if necessary.
__________________
Roberto "Vibora" Seoane
Alas Rojas




Vibora is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2018, 08:28 PM   #445
Brixmis
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: On An Island
Posts: 1,696
Default

Yeah, thanks - it is my end and it's a weird one with the X56 HOTAS.

Every now and then a couple of buttons seem to show a different number. It's always the same two, but I have no idea what could be causing it. One is on a 4-way HAT, but it's only one position that changes, it's really strange.

When they do I have to go through all of my modules and change each profile.

Apologies for any time wasted.
__________________
Pictorial Guides
Brixmis is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2018, 08:54 PM   #446
Vibora
ED Testers Team
 
Vibora's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Madrid
Posts: 6,766
Default

Don't worry, nothing to apologize for. Hope you can solve that issue soon.
__________________
Roberto "Vibora" Seoane
Alas Rojas




Vibora is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2018, 10:17 PM   #447
Revientor
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Spain
Posts: 350
Default

Hola, he revisado desde la ultima pagina hasta la pagina 37 de este post y alguno de los bugs que voy a mencionar ya han sido mencionados.

-Los ejes de frenos no son operativos (porque empezaran a funcionar con el nuevo modelo de vuelo avanzado)
-El instrumento de trimado no funciona ni en alaveo ni en cabezeo (no he visto ese reporte de bug)
-El avion en taxi se hace con el estavilizador vertical en vez de con frenos diferenciales (porque no hay ejes funcionando, evidentemente, supongo que en el futuro no se podra hacer taxi con los pedales solo con los frenos)
-Cuando trimamos el estavilizador horizontal el avion (objeto 3D), trima las superficies moviles, en el real se trima el estabilizador entero no solo la superficie movil, se mueve el borde de ataque arriba o abajo siendo los puntos fijos la zona de borde de salida. (no se si aqui se aplica el nuevo modelo de vuelo o es una mala animacion del modelo 3D)


Gracias por vuestro trabajo
Revientor is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2018, 10:43 PM   #448
Vibora
ED Testers Team
 
Vibora's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Madrid
Posts: 6,766
Default

Todo lo que comentas es consecuencia del SFM y funciona correctamente con el AFM. Gracias y un saludo.
__________________
Roberto "Vibora" Seoane
Alas Rojas




Vibora is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2018, 11:12 PM   #449
Gosche
Junior Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Denmark
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by Vibora View Post
Hello Rephiled. Good news, I've solved the issue. It will be in next update, but meanwhile, please replace the original default.lua file with the attached one in folder ...\Mods\aircraft\C-101\Input\C-101EB\keyboard of your DCS main installation directory.
Is the above supposed to have been solved with an update by now? (have not copied the lua, since its older then the date on the one I have.)
I can bind the toe breaks to my rudder pedals, but the plane does not stop.
The toe breaks moves in game, but not brake effect!
Gosche is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2018, 03:27 AM   #450
Vibora
ED Testers Team
 
Vibora's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Madrid
Posts: 6,766
Default

Quote:
Originally Posted by Gosche View Post
Is the above supposed to have been solved with an update by now? (have not copied the lua, since its older then the date on the one I have.)
I can bind the toe breaks to my rudder pedals, but the plane does not stop.
The toe breaks moves in game, but not brake effect!
Yes, that should be solved, but it refers to kneeboard. The issue you describe regarding toe breaks is something else, to break in SFM you need to use the W key or bind it to a joystick button. To be able to use brake axes AFM is needed, that will still take some time.
__________________
Roberto "Vibora" Seoane
Alas Rojas




Vibora is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:09 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.