Reserve mission in Chinese - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-05-2019, 07:43 PM   #1
splash
Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 786
Default Reserve mission in Chinese

Hi, my next mission is "Reserve" and briefing apparently it is in Chinese. I opened miz file (EnRes-4Rezerv.miz) and lacks default localization in English. I hope it could be corrected.
Thanks.
splash is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2019, 01:47 PM   #2
ataribaby
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Czechia
Posts: 54
Default

I have same. When looked into miz file there is missing CN folder under l10n and Default contains chinese text.

Also it is EnRes02Rezerv.miz and not EnRes-4Rezerv.miz.

Also I got russian radio text in first mission when I need contact ground guys.

Seems this camp is real broken localization wise. If i knew it I will not bought it some days ago. I looked to date of your post, nobody is cares about it. Why it is selling for 9 USD in this state is beyond me. Of course no refund is possible and campaign is encrypted so no way to fix it yourself.

Last edited by ataribaby; 04-13-2019 at 01:50 PM.
ataribaby is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2019, 06:24 AM   #3
ataribaby
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Czechia
Posts: 54
Default

Just got reply from ED support. They said that Chinese localization team broke the English localization and it should be fixed in few days. So lets hope.
ataribaby is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2019, 04:25 PM   #4
Dzen
ED Team
 
Dzen's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: UA
Posts: 6,436
Send a message via ICQ to Dzen
Default

I'm sorry, I didn't notice the first message in this thread. You are right, a few missions were broken in process of chinese localization. I spent this day to put it all in order. I hope, fix will be in the nearest update.
__________________
Dzen is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2019, 08:11 PM   #5
ataribaby
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Czechia
Posts: 54
Default

Hi Dzen.
Thanks for fixing that localization mess. Please check also F10 - Other com menu items as well. In first mission I got com item in Russian. Following com subtitles was English then (when you need contact ground guys).

Really looking forward to play fixed Republic campaign.
ataribaby is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2019, 07:32 AM   #6
Dzen
ED Team
 
Dzen's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: UA
Posts: 6,436
Send a message via ICQ to Dzen
Default

I know about this problem, it is already fixed.
__________________
Dzen is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2019, 08:07 AM   #7
ataribaby
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Czechia
Posts: 54
Default

Perfect. Thanks.
ataribaby is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:47 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.