4 Engines planes in DCS World - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2020, 10:28 AM   #11
tosmonaute
Junior Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: France
Posts: 59
Default

Let's pray Buzzles is right!

This would be a great news for DCS, if it is really on the cards.
Wait and see...
tosmonaute is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2020, 10:43 AM   #12
draconus
DCS Ground Crew
 
draconus's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: Poland
Posts: 3,033
Default

Quote:
Originally Posted by Evoman View Post
My guess is that the engines in AI units are simulated with a very basic code so that all 4 engines just appear to be rotating. They don't need individual engine simulation because they are basically just props.
Yep, I played with A-50 by shooting at its engines one by one. Only after the last one they go down. No problems flying single engine. Not even small yaw.
__________________
G4560@3,5GHz/DDR4-16GB/GTX970-4GB/SATA3-SSD, Win7-64, 27"LCD-FullHD, T16000M HOTAS, customTiR
Aircraft: FC3, F-14B
/ Supercarrier / Maps: NTTR, PG
draconus is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:48 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.