Realistic spotting mod for Oculus Rift users - Page 4 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2019, 08:46 PM   #31
Bankler
Member
 
Bankler's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Sweden
Posts: 103
Default

Quote:
Originally Posted by Fubarbrickdust View Post
No. Unfortunately that element of the feature has been broken for a while...It was really cool when it worked.

Loving your CASE I trainer mission, btw. Phenominal work! Really helping me to know how much I suck at carrier ops!...but helping me to get better!
Thanks for the info and the warm words! Glad you like it, means a lot!

Such a shame the opacity setting stopped working! This mod seems like a reasonable fix for the non-working spotting as a workaround until they adress that issue for real! It sort of does the trick, but it looks a little funky when the dot suddenly appears without fading in.

ED, if you read this: Please take a look and see if you can fix the opacity setting in Labels.lua, which no longer works. Also, if possible consider adding font size and possibly even color for the distance array elements, so that it can be tweaked to be minimal size and almost transparent at great distance, fading in and getting bigger as it gets closer.
Bankler is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2019, 11:32 PM   #32
GTFreeFlyer
Member
 
Join Date: Dec 2018
Location: Orange County, California, USA
Posts: 203
Default

Drives me nuts that the dot shows up through the aircraft objects. It should be obscured by objects. Is there a mod for this?
__________________
Sim: RTX2080, Rift CV1, 32 GB DDR4 2666 MHz, Intel i7-8700 3.2 GHz, SSD, Windows 10 (Omen by HP Obelisk Desktop), Warthog HOTAS, CH Pro Rudder Pedals
DLC: A-10C, Hornet, PG, The Enemy Within 2.2 and 3.0, Piercing Fury
IRL: Private Pilot, UAS Test Pilot, Aircraft Designer
GTFreeFlyer is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2019, 04:34 PM   #33
davidp57
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Metz, France
Posts: 319
Default

Quote:
Originally Posted by GTFreeFlyer View Post
Drives me nuts that the dot shows up through the aircraft objects. It should be obscured by objects. Is there a mod for this?
Same !
__________________
Zip - VEAF
davidp57 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2019, 11:25 PM   #34
Gryzor
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Valencia (Spain)
Posts: 394
Default

Opacity broken since 2.5.4 branch. Please fix it.
Gryzor is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2019, 10:48 AM   #35
stuartaston
Member
 
stuartaston's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: UK
Posts: 369
Default

put a bug in the dcs world bug forum, with a track file...
__________________


SYSTEM SPECS: Hardware Intel Corei5-6600K @ 4.60 GHz, 32Gb RAM, GeForce GTX1070Ti 8Gb, Dell S2716DG + Iiyama E2407 HDS, Thrustmaster Warthog + TFRP + Samsung Odyssey+ SOFTWARE: Microsoft Windows 10 Pro x64, VoiceAttack & VIACOM PRO, TacView, CombatFlite
stuartaston is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:09 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.