NO SE INSTALA - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2018, 08:52 PM   #11
Rudel_chw
Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 968
Reputation power: 10
Rudel_chw is just really niceRudel_chw is just really niceRudel_chw is just really niceRudel_chw is just really niceRudel_chw is just really niceRudel_chw is just really niceRudel_chw is just really niceRudel_chw is just really niceRudel_chw is just really nice
Default

No hay de que ... gracias por regresar a poner epilogo al tema, no mucha gente lo hace
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS Sierra
For Gaming: 24" Monitor - Ryzen 1500X - 16 GB DDR4 2400 - MSI GTX970 - SSD 384 GB - HDD 8 TB - Windows Server 2012R2 - Thrustmaster HOTAS Cougar
Mobile: iPad Pro 12.9" of 128 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2018, 07:50 AM   #12
juan
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 30
Reputation power: 0
juan is an unknown quantity at this point
Default

Es lo mínimo que se puede hacer.

Gracias de nuevo.
juan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:12 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.