How to disable radio message subtitles? - ED Forums
 


Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-25-2015, 05:13 PM   #1
Flogger23m
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 568
Reputation power: 8
Flogger23m has a spectacular aura aboutFlogger23m has a spectacular aura aboutFlogger23m has a spectacular aura about
Default How to disable radio message subtitles?

Is there a way to disable radio message subtitles? Makes it a pain when you're trying to grab a screen shot.
Flogger23m is offline  
Old 10-25-2015, 05:15 PM   #2
cichlidfan
Veteran
 
cichlidfan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Woodbridge,VA,USA
Posts: 18,523
Reputation power: 115
cichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to beholdcichlidfan is a splendid one to behold
Default

I don't have it in front of me, but isn't that one of the check boxes in Options>Gameplay?
__________________
ASUS ROG Maximus VIII Hero, i7-6700K, Noctua NH-D14 Cooler, Crucial 32GB DDR4 2133, Samsung 950 Pro NVMe 256GB, Samsung EVO 250GB & 500GB SSD, 2TB Caviar Black, Zotac GTX 1080 AMP! Extreme 8GB, Corsair HX1000i, Phillips BDM4065UC 40" 4k monitor, VX2258 TouchScreen, TIR 5 w/ProClip, TM Warthog, VKB Gladiator Pro, Saitek X56, et. al., MFG Crosswind Pedals #1199, VolairSim Pit, Rift CV1
cichlidfan is online now  
Old 10-25-2015, 05:35 PM   #3
Flogger23m
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 568
Reputation power: 8
Flogger23m has a spectacular aura aboutFlogger23m has a spectacular aura aboutFlogger23m has a spectacular aura about
Default

Quote:
Originally Posted by cichlidfan View Post
I don't have it in front of me, but isn't that one of the check boxes in Options>Gameplay?
I figured it out. "Allied Radio Messages" I believe. I assumed it was subtitles which I unchecked and was wondering why I kept seeing subtitles.
Flogger23m is offline  
Old 12-13-2015, 04:14 PM   #4
nigelmcelwee
Member
 
nigelmcelwee's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Atlanta, GA
Posts: 172
Reputation power: 5
nigelmcelwee will become famous soon enoughnigelmcelwee will become famous soon enough
Default

anyone figure out a fix to this? I have the checkbox unchecked but they still show up in 1.5 and 2.0 and its rather annoying!
__________________
Core i7 4790K oc'ed to 4.4
Geforce Titan X superclocked
16 GB Corsair DDR3 1866 ram XMP
Crucial 500GB SSD
Asus 27" @ 1920x1080
Track IR
Thurstmaster pedals
Thurstmaster HOTAS Warthog
nigelmcelwee is offline  
Old 01-11-2016, 06:36 PM   #5
Hollywood_315
Member
 
Hollywood_315's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: The Netherlands
Posts: 314
Reputation power: 6
Hollywood_315 will become famous soon enoughHollywood_315 will become famous soon enough
Default

Agree, this is annoying. I can't get the top left subtitles to disappear, though I have Subtitles and Allied Flight reports deselected. I hope this is high on ED's buglist by now.

http://forums.eagle.ru/showthread.ph...ight=subtitles
__________________
There is no spoon.

Simpit | Oculus Rift CV1 VR | ASUS X-99A | Intel 8-core i7-5960X@3GHz | 32GB RAM | ASUS Strix GTX 970-4GB | Samsung EVO SSD 1TB | HOTAS Thrustmaster Warthog 80mm extended | Saitek Combat Rudder Pedals | ButtKicker G2 w/ SSA | Windows 10 | VoiceAttack w/ VAICOM

Hollywood_315 is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:47 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.