Are these "mini-updates" only for - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-09-2018, 12:35 AM   #1
sirrah
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Netherlands
Posts: 209
Default Are these "mini-updates" only for

I'm a bit confused..

Are these mini-updates for open beta users only?

I'm stuck with Steam (due to incompatibility with stand alone ) and MAV's and JHMCS don't seem to be functional.


Also, I was wondering; I know the AIM120C is still WIP, but I noticed they are available as loadout and they also can be fired. So do they currently have the AIM7 specs/abilities orso and is it just a AIM120C skin I'm looking at? (what exactly am I shooting? )




(sorry for the thread title.. "open beta" is missing)
__________________
System specs:
Spoiler:
System specs: Core i7-8700k - GTX 1080ti - Z370 - 16gb DDR4 - Oculus Rift cv1 - Saitek Pro pedals - TM Warthog HOTAS
sirrah is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 12:38 AM   #2
Positrons95
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 2
Default

On steam, you can go in the game's properties, check the Beta tab and enable Open beta (don't remember the exact name)


AIM-120 has its own caracteristics (and is much better than AIM-7). The only limitation is the Hornet's incomplete radar.
Positrons95 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 12:44 AM   #3
sirrah
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Netherlands
Posts: 209
Default

Quote:
Originally Posted by Positrons95 View Post
On steam, you can go in the game's properties, check the Beta tab and enable Open beta (don't remember the exact name)


AIM-120 has its own caracteristics (and is much better than AIM-7). The only limitation is the Hornet's incomplete radar.
Ah, that explains

And I'll try the Steam open beta option next time
__________________
System specs:
Spoiler:
System specs: Core i7-8700k - GTX 1080ti - Z370 - 16gb DDR4 - Oculus Rift cv1 - Saitek Pro pedals - TM Warthog HOTAS
sirrah is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 09:24 PM   #4
SirJ
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 7
Default

Is there any way to "change" the normal DCS to update for beta?
SirJ is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 09:36 PM   #5
HawkeyeHHDF
Junior Member
 
HawkeyeHHDF's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: Florida
Posts: 81
Default

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=114030
__________________
Hawkeye
VF-213 XO
VCVW-11
www.vcvw-11.com
HawkeyeHHDF is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2018, 11:55 PM   #6
USMC_Trev+
Posting Rights Suspended
 
Join Date: Apr 2011
Location: Debtsville
Posts: 2,185
Default

Quote:
Originally Posted by SirJ View Post
Is there any way to "change" the normal DCS to update for beta?
No they are two separate installs.
__________________

i7 4770K OC'ed to 4.3, GTX 1070 Seahawk (OC'ed), Oculus Rift CV1, 32Gb RAM, 64-bit Windows 10
USMC_Trev is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 12:43 AM   #7
Kelevra9987
Member
 
Kelevra9987's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Germany
Posts: 561
Default

Quote:
Originally Posted by USMC_Trev View Post
No they are two separate installs.
Sure you can patch back and forth between Beta and Release. Been doing this for years now. I'm currently on my phone, so I can't give you a link but there is a Patcher Tool from NineLine (I think) that can do this for you. I do it the oldschool way with commandline. In "/DCS/bin/DCS_updater.exe update @openbeta" or if you want a specific Version you can put the Version number after the @-Sign
__________________
Modules: Well... all of 'em

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Motherboard: ASUS Maximus VIII Hero | CPU: i7-6700K @ 4.6GHz | RAM: 32GB Corsair Vengance LPX DDR4 | GPU: GTX TITAN X (Maxwell) | SSD1: 256GB NVMe SSD System | SSD2: 250GB Games | HDD 4TB WD Red
Kelevra9987 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2018, 02:24 AM   #8
20thBG_Blackwolf
Member
 
20thBG_Blackwolf's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Roanoke VA
Posts: 278
Default

Its SkateZilla not nineline, here is the link, Awesome tool for updating, switching back a forth and so on. https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=160053
__________________

If it doesn't hover, it just sucks and blows
20thBG_Blackwolf is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2018, 07:11 PM   #9
Fri13
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 2,512
Default

Quote:
Originally Posted by 20thBG_Blackwolf View Post
Its SkateZilla not nineline, here is the link, Awesome tool for updating, switching back a forth and so on. https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=160053
The Nineline was the SkateZilla
__________________
i7-8700k, 32GB 2666Mhz DDR4, 2x 1080Ti SLI 11GB, Oculus CV1.
i7-8700k, 16GB 2666Mhz DDR4, 1080Ti 11GB, 27" 4K, 60" HDR 4K.
Fri13 is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2018, 07:44 PM   #10
SkateZilla
Moderator/ED Testers Team
 
SkateZilla's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Virginia Beach
Posts: 18,202
Default

just in case no one mentioned it,
the command lines and such are only for ED Distribution of DCS World, and not for Steam.
__________________
Windows 7 Ult. 64, HAF922, FX8350 @ 5.31GHz H100 Cooled, 16GB DDR3-2133 GSkill,
2x R7970 Lightnings Crossfired @ 1.1/6.0GHz, Creative XFi Plat. Fatal1ty Champion,
3x ASUS VS248HP + Hanns·G HZ201HPB + Acer AL2002 (5760x1080+1600x900+1680x1050)
TM Warthog HOTAS, TM MFDs, CH Fighterstick, Pro Throttle, CH Pro Pedals, TrackIR4 Pro
SkateZilla is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:28 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.