Radar Altimeter and secondary ADI functionality is not key-bindable - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-14-2019, 10:17 PM   #1
Mnemonic
Veteran
 
Mnemonic's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Zurich area, Switzerland
Posts: 3,390
Default Radar Altimeter and secondary ADI functionality is not key-bindable

There are no options in the controls configuration menu to bind Radar Altimeter functionality (rotary to power on the device and set warning altitude).
Also there is no option to bind ADI functions to keys or joystick buttons.

Would be very happy to see these added in the configuration menu with future updates!
Mnemonic is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2019, 11:32 PM   #2
Mnemonic
Veteran
 
Mnemonic's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Zurich area, Switzerland
Posts: 3,390
Default

Thread was moved from bugs to wish list, but is it a wish list? All other functions you can do in the cockpit has binding, but not these.

Last edited by Mnemonic; 03-14-2019 at 11:37 PM.
Mnemonic is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2019, 03:20 PM   #3
Saigon
Junior Member
 
Saigon's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Torino/Italy
Posts: 39
Default

+1. I was going to ask the same.
__________________
Imac late 2012 27"-Intel quadcore i5 3.20GHz- GPU Nvidia GTX 680MX 2Gb- 16Gb RAM- Osx Mavericks--Windows 7/64 bit.
Saiteck Rino x55, pedals, panels Switch,Radio,AP.Trackir 5,Leo Bodnar,Voice Attack.
Saigon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:38 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.