Name Change - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2018, 10:09 AM   #1
Scoobyon
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: UK
Posts: 11
Default Name Change

Is it possible to change the name of my account without making a new DCS account. If so how
Scoobyon is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2018, 10:49 AM   #2
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 22,791
Default

please send a PM to Groove ED team member
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, Intel® i9-10900K 3.70GHz, 5.30GHz Turbo, Corsair Hydro Series H150i Pro, 32GB DDR @3000, ASUS ROG Strix Z490-F Gaming, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos

BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2020, 09:10 AM   #3
<Specter>
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Yorkshire
Posts: 84
Default

Hey Bignewy

Is this still valid info for getting a change of username?

Rgds
__________________


i7-10700K @ 5Ghz | Asus Z490 Tuf Pro Gaming | GTX 1080Ti | 32 Gb RAM @3Ghz | addlink S70 1TB M.2 SSD | 1TB Samsung 850 EVO | 4TB HDD | Oculus Rift S | Thrustmaster Warthog HOTAS | Thrustmaster TPR rudder pedals | Thrustmaster Cougar MFDs
<Specter> is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2020, 04:53 PM   #4
Northstar98
Senior Member
 
Northstar98's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: White Forest
Posts: 2,127
Default

Quote:
Originally Posted by <Specter> View Post
Hey Bignewy

Is this still valid info for getting a change of username?

Rgds
If you want to change your DCS store and login name, I found you can actually do it by logging into the main page (not the forums), click profile on the top right, and then on the profile page, in top left corner where it displays your information, it gives you the option to change your name.
__________________
Modules I own: F-14A/B, F/A-18C, Supercarrier, F-16CM, AJS-37, F-5E-3, MiG-21Bis, Ka-50, A-10C, UH-1H, Mi-8MTV2, P-47D, P-51D, FC3, MiG-15Bis, Yak-52, CA, C-101, Hawk
Terrains I own: SoH, The Channel, Syria

System (RIP my old PC): Dell XPS 15 9570 w/ Intel i7-8750H, NVIDIA GTX 1050Ti Max-Q, 16GB DDR4, 500GB Samsung PM871 SSD (upgraded with 1TB Samsung 970 EVO Plus SSD)

VKB Gunfighter Mk.II w. MCG Pro

Dreams: https://uk.pcpartpicker.com/list/cHQdNq
Northstar98 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2020, 10:41 AM   #5
DavidB
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Sweden
Posts: 17
Default

Quote:
Originally Posted by Northstar98 View Post
If you want to change your DCS store and login name, I found you can actually do it by logging into the main page (not the forums), click profile on the top right, and then on the profile page, in top left corner where it displays your information, it gives you the option to change your name.
But it won't change in the actual forums, just in the main page. Do I have to send PM to a moderator?
__________________
Chassis: Cooler Master HAF X | Motherboard: ASUS P8P67 WS Revolution B3 | CPU: i7 2600K @ 4.5GHz | CPU-cooler: Noctua NH-D14 | RAM-memory: G.Skill Sniper 8GB (2x4GB) PC3-14900 1866MHz | GPU: XFX Radeon HD 6990 4GB OC | PSU: Corsair AX 1200W 80+ GOLD | HDD: OCZ SSD Vertex3 120GB MAX IOPS + Western Digital 1TB | Others: Windows 7 (64-bit), Fan-control Scythe Kaze Master, Saitek X52, Razer Mamba, TrackIR 5, 3DMark 11: Score 10101
DavidB is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2020, 12:17 AM   #6
Slash621
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 20
Default

I'd like to do this as well. How do I go about it?
Slash621 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:29 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.