Release of new Virtual Panel v.1.2.1! - Page 9 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2007, 12:11 AM   #81
DickDastardly
Junior Member
 
DickDastardly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Birmingham, UK
Posts: 85
Default

Woohoo! New version is up at Lock On files:

http://****************/modules.php?n....1.3#dldetails
DickDastardly is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2007, 05:44 AM   #82
Mnemonic
Veteran
 
Mnemonic's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Zurich area, Switzerland
Posts: 3,333
Send a message via ICQ to Mnemonic
Default

All right! ))
Don't forget to reinstall "export.lua"

Thanx to all!

P.S.
Now I will think about warning lights and western style gauges
Mnemonic is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2007, 06:11 PM   #83
walternowi
Member
 
walternowi's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Arcadia, California
Posts: 189
Default

Mnemonic,
Thanks for the hardwork!

Nowi
__________________
Intel Xeon E5-1650 v2
ASUS Sabertooth X79
4 x 4GB Crucial Ballistix VLP PC3-12800
ASUS Cerberus GTX 1070 Ti 8 Gb
Seasonic Platinum 860W
Thrustmaster Cougar Uber II Nxt
CH Products PT/TQ/MFP
Slaw Pedals
TrackIR 5
walternowi is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2007, 07:17 AM   #84
DickDastardly
Junior Member
 
DickDastardly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Birmingham, UK
Posts: 85
Default

Quote:
Originally Posted by Mnemonic View Post
Now I will think about warning lights and western style gauges
Fantastic

BTW just to confirm that the fixes in the new version seem to work great - changes to regional settings are now unnecessary and the panel no longer crashes after ejecting. Great job m8!

One problem I have had, though, is in getting the Virtual Panel to work with the Touch Buddy TEWS. If i add the line

dofile("./Config/export/touchbuddy-export.lua")

...to the end of export.lua to enable the TEWS then I no longer get a "connected" message from VP and the dials don't function. Has anyone else been able to get both working at the same time?
Cheers,
DD
DickDastardly is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2007, 09:29 AM   #85
Mnemonic
Veteran
 
Mnemonic's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Zurich area, Switzerland
Posts: 3,333
Send a message via ICQ to Mnemonic
Default

I'm glad that it's working

What about TB-TEWS, try to configure touchbuddy-export.lua on the other port (not 8080). So TB may works in one port, and VP works with another (8080) port.

In next versions I'l add posibility to change VP port.
Mnemonic is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2007, 09:57 AM   #86
DickDastardly
Junior Member
 
DickDastardly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Birmingham, UK
Posts: 85
Default

If I'm understanding the touchbuddy.cfg file correctly, it seems to be using port 12000 so I don't think a port conflict can be the cause of the problem. I'm very new to touchbuddy though, so I may be missing something obvious.
Cheers,
DD
DickDastardly is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2007, 10:44 AM   #87
Mnemonic
Veteran
 
Mnemonic's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Zurich area, Switzerland
Posts: 3,333
Send a message via ICQ to Mnemonic
Default

Hmm... I'm not user of touchbuddy... So it just was my guess.

I Will think of it )
Mnemonic is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2007, 03:56 PM   #88
G3
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Australia
Posts: 967
Default

Mnemonic, tried the new version just then across the lan and it all works perfectly.
full screen with gauges @ 180 size, looks and works great.
and thanks to lockonfiles for hosting vp.

in a future release to simplify setup,
may i suggest adding an option to resize all gauges together,
rather than only one at a time.
perhaps a tick box to toggle between resize "individual or linked" gauges.

very very good stuff.
will be great to see a blend of VP & TB.

DickDastardly:
any luck with the tews?

Last edited by G3; 04-07-2007 at 09:47 PM.
G3 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2007, 12:08 PM   #89
zorlac
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cambridge, UK
Posts: 409
Default

Quote:
Originally Posted by DickDastardly View Post
If I'm understanding the touchbuddy.cfg file correctly, it seems to be using port 12000 so I don't think a port conflict can be the cause of the problem. I'm very new to touchbuddy though, so I may be missing something obvious.
Cheers,
DD
I`ll take a look at this later this evening and see what I can do to get it working

Z
zorlac is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2007, 04:50 PM   #90
DickDastardly
Junior Member
 
DickDastardly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Birmingham, UK
Posts: 85
Default

Quote:
Originally Posted by zorlac View Post
I`ll take a look at this later this evening and see what I can do to get it working
Thanks very much m8.
Cheers,
DD
DickDastardly is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Panel v.1.2.1 Mnemonic Общее Обсуждение 150 09-24-2017 04:09 AM
For pit builders: LockOn Virtual Panel 1.0.1.beta Poko24 Lock On: Flaming Cliffs 1 & 2 20 09-17-2010 02:30 AM
Virtual Panel 1.0.1.beta Mnemonic Общее Обсуждение 73 03-03-2007 10:12 PM
Virtual Panel! Mnemonic Lock On: Flaming Cliffs 1 & 2 30 01-18-2007 08:52 AM
MOVIE RELEASE: Smoke On - by the Virtual Thunderbirds LawnDart Screenshots and Videos 19 12-16-2006 04:14 PM

All times are GMT. The time now is 12:57 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.