[KNOWN ISSUE] LAU-138 attached to the wrong pylons? - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2020, 10:57 PM   #1
Elysian Angel
Member
 
Elysian Angel's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Location: Belgium
Posts: 942
Default [KNOWN ISSUE] LAU-138 attached to the wrong pylons?

Hi,

Forgive me if this has been reported before, but it seems that as of latest patch 2.5.6.49314 the LAU-138 launchers are attached to pylons 1B/8B instead of 1A/8A (at least I didn't notice this before this latest patch).

See attached screenshots, and a real-life picture for reference:





Reference picture:



Source: http://www.anft.net/f-14/f14-detail-lau138.htm

Thanks!
__________________
- Raven - (virtual) 23rd Fighter Squadron

System specs:
Spoiler:

i7 6700k @4.5Ghz
32 GB Corsair DDR4 2400MHz
ASUS Strix RTX 2070 Super Advanced
ASUS Maximus VIII Ranger
1TB Samsung 960 Pro M.2 NVMe SSD

Pro Flight Trainer Puma
TM Warthog HOTAS w/ 10cm extension by Sahaj
Thrustmaster TPR rudder pedals
Oculus Rift CV1

Last edited by IronMike; 05-24-2020 at 09:30 AM.
Elysian Angel is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2020, 09:29 AM   #2
IronMike
3rd Party Developer
 
IronMike's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Austria
Posts: 1,869
Default

Thank you for the report, it is a known issue and work in progress item, including the missing textures for the lau-138
__________________
Heatblur Simulations

Please feel free to contact me anytime, either via PM here, on the forums, or via email through the contact form on our homepage.

http://www.heatblur.com/

https://www.facebook.com/heatblur/
IronMike is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:39 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.