[REPORTED]Engine fire effect gone? - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-01-2019, 11:17 PM   #1
hazzer
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 440
Default [REPORTED]Engine fire effect gone?

When flying the spit today I noticed that on startup I could see the light of the fire reflecting on the fuselage but no actual flame. I have no mods installed so it should still be there.
__________________
Asus GTX1080ti,I7-7800k, 32gb ram, SSD, Samsung Odyssey VR, MSFFB2, T-50 Throttle, Thrustmaster Rudder Pedals
hazzer is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2019, 05:04 AM   #2
Magic Zach
Senior Member
 
Magic Zach's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Alaska
Posts: 1,471
Default

I can confirm this, this exactly. Primed 14 times, there was an orange illumination on the cowling, but no actual flame. However, the fire from normal engine operation is still there. I can the regular exhaust flame, just not the overprime flames.
__________________
Magic Zach is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2019, 07:57 AM   #3
hazzer
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 440
Default

Glad it isn't just me
__________________
Asus GTX1080ti,I7-7800k, 32gb ram, SSD, Samsung Odyssey VR, MSFFB2, T-50 Throttle, Thrustmaster Rudder Pedals
hazzer is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2019, 11:03 PM   #4
Birko
Member
 
Birko's Avatar
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 243
Default

Same here, you get the reflection or the illumination on the skin of the spit but no flame.
Birko is online now   Reply With Quote
Old 11-08-2019, 12:10 PM   #5
Birko
Member
 
Birko's Avatar
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 243
Default

Quick screenshots from the cold start instant action
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen_191108_120415.png
Views:	65
Size:	180.8 KB
ID:	220754   Click image for larger version

Name:	Screen_191108_120345.png
Views:	53
Size:	1.49 MB
ID:	220755  
Birko is online now   Reply With Quote
Old 11-08-2019, 07:50 PM   #6
Coxy_99
Veteran
 
Coxy_99's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: UK
Posts: 3,494
Default

Its gone yes, But if you use slow motion LALT+Z You then see the flames.
__________________

100☭ Discord: https://discord.gg/EGrVBHt
Teamspeak: 100kiap.teamspeak3.com
Website: https://100kiap.org/
Coxy_99 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2019, 09:25 PM   #7
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 17,056
Default

Hi all

this is already reported,

thank you
__________________
Windows 10 Pro x64, NVIDIA PALIT 1080 8GB, INTEL i7 4790K @4.4 GHz( Cooled by H100i ), 32GB DDR3 @1866 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, DELL Visor WMR
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:06 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.