DCE Campaigns - Page 6 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-17-2018, 01:33 AM   #51
71st_AH Rob
Member
 
71st_AH Rob's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Canada
Posts: 538
Default

Quote:
Originally Posted by GoshawkBall View Post
Whenever I finish a mission in the Desert F-18 campaign I get this error message and the campaign doesnt advance (the same exact mission next time.) Any ideas?
Edit the Mission Script.lua as described in the readme file. You will need to do this after every update and we just had one of Friday.
__________________
Georgian Spring Server: Join the Revolution!
http://georgianspring.enjin.com/

Training for Sabre Pilots
http://1-fighter-otu.enjin.com/

http://www.il2aceshigh.com/
71st_AH Rob is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2018, 10:08 PM   #52
GoshawkBall
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by 71st_AH Rob View Post
Edit the Mission Script.lua as described in the readme file. You will need to do this after every update and we just had one of Friday.
Thanks but that is not the issue, this error happens with the script change.
GoshawkBall is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2018, 05:40 PM   #53
rking1304
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 7
Default

Is there a way to convert the Mirage 2000 Campaign by Baltic to F/A 18? Or any campaign? Dont want to wait for them to make one at this point - story line campaigns are a must and I dont have time to make a proper campaign
rking1304 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2018, 06:27 PM   #54
71st_AH Rob
Member
 
71st_AH Rob's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Canada
Posts: 538
Default

Quote:
Originally Posted by rking1304 View Post
Is there a way to convert the Mirage 2000 Campaign by Baltic to F/A 18? Or any campaign? Dont want to wait for them to make one at this point - story line campaigns are a must and I dont have time to make a proper campaign
No, not the paid campaigns, it would be a violation of the EULA
__________________
Georgian Spring Server: Join the Revolution!
http://georgianspring.enjin.com/

Training for Sabre Pilots
http://1-fighter-otu.enjin.com/

http://www.il2aceshigh.com/
71st_AH Rob is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2018, 07:38 PM   #55
feefifofum
3rd Party Developer
 
feefifofum's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: USA
Posts: 2,678
Default

As the M-2000C campaign is included with the module at no cost, you are probably able to freely edit it; where you're going to run into issues is that much of the material is instructional and specific to the M-2000C.
For examples, triggers looking for cockpit arguments in the M-2000C (such as turning the radios on) will not properly translate to the Hornet.
You're better off trying to convert something for FC3 that isn't looking for aircraft-specific triggers.
feefifofum is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2018, 08:48 PM   #56
PB0_CEF
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: ST DIZIER FRANCE
Posts: 421
Default

Since last updates it seems there's no more problems with Caucasus DCE campaigns
PB0_CEF is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2018, 11:47 AM   #57
PB0_CEF
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: ST DIZIER FRANCE
Posts: 421
Default

New db-airbases.lua file for PG :

https://forums.eagle.ru/showpost.php...&postcount=798
PB0_CEF is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2018, 08:14 PM   #58
unipus
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 72
Default

Just learned about DCE and eager to give it a try. I notice that in the Desert F-18 campaign, for instance (and probably others) the instructions are to extract the missions within the DCS install folder. Is this necessary due to hardcoded pathing or something, or can it be installed in the User folder instead (generally better practice since those files don't get overwritten by DCS updates)?
unipus is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2018, 09:39 PM   #59
M1Combat
Member
 
M1Combat's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Prescott AZ, US
Posts: 457
Default

Same question as unipus here... Would be awesome if we could install to



\Saved Games\DCS.openbeta\Missions\Campaigns
__________________
Win-10 x64

Nvidia GTX970 (HTC Vive)
MSI Z77 MPower
Core i5-3570K
24GB G-Skill Trident-X

Saitek X-65F and Fanatec Club-Sport Pedals
(UCR - mapping throttle and clutch pedals together to form a rudder Axis)
GamesCom/Plantronics 780 USB Headset
M1Combat is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2018, 12:43 AM   #60
Glass_zero
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by PB0_CEF View Post
There is a PH dynamic campaign??
Glass_zero is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:03 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.