Mission 16 Audio Bug - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2018, 03:55 AM   #1
SharpeXB
Senior Member
 
SharpeXB's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Dallas, TX USA
Posts: 1,558
Default Mission 16 Audio Bug

At the end of this mission, when approaching Anapa and asked to do a flyby of the tower, the audio cuts out. Just the plane audio, the only sound still working is the radio speech.
Playing on stable version 2.5.3.23225
__________________
Velocity Micro PC | Asus Z97-A | i7-4790K 4.7GHz | Corsair Liquid CPU Cooler | 32GB DDR3-1600MHz Memory | EVGA RTX 2080 Ti XC | 240gb Intel 520 Series MLC SSD | 850 W Corsair PSU | Windows 10 Home | Samsung U28D590D UHD 28” Monitor | Bose Companion 5 Speakers | CH Fighterstick | Ch Pro Throttle | CH Pro Pedals | TrackIR 5
SharpeXB is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2018, 06:25 PM   #2
Apache600
3rd Party Campaign Creator
 
Apache600's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Sacramento, California
Posts: 582
Default

Just to clarify, you're saying that the aircraft audio, as in the sound of the engine rpm, cuts out?
__________________

The Museum Relic Campaign: --> http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=164322
Community Missions (SP & MP) --> https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=205546
Apache600 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 02:38 AM   #3
SharpeXB
Senior Member
 
SharpeXB's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Dallas, TX USA
Posts: 1,558
Default

Quote:
Originally Posted by Apache600 View Post
Just to clarify, you're saying that the aircraft audio, as in the sound of the engine rpm, cuts out?
Correct. The only sound left is the radio speech.
__________________
Velocity Micro PC | Asus Z97-A | i7-4790K 4.7GHz | Corsair Liquid CPU Cooler | 32GB DDR3-1600MHz Memory | EVGA RTX 2080 Ti XC | 240gb Intel 520 Series MLC SSD | 850 W Corsair PSU | Windows 10 Home | Samsung U28D590D UHD 28” Monitor | Bose Companion 5 Speakers | CH Fighterstick | Ch Pro Throttle | CH Pro Pedals | TrackIR 5
SharpeXB is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 06:23 PM   #4
Apache600
3rd Party Campaign Creator
 
Apache600's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Sacramento, California
Posts: 582
Default

Unfortunately that one is beyond my control, and is actually a bug with the F-86. It's been reported, but not sure about any progress made towards it.
Appreciate the report!
__________________

The Museum Relic Campaign: --> http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=164322
Community Missions (SP & MP) --> https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=205546
Apache600 is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2018, 04:35 PM   #5
Jester986
Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 634
Default

Ive had this happen outside of the campaign in the F-86 as well. Fiddling about has gotten the sound to come back on for me. Pause un pause mute un mute with ctrl c etc.
Jester986 is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2018, 09:53 PM   #6
Apache600
3rd Party Campaign Creator
 
Apache600's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Sacramento, California
Posts: 582
Default

Well alright! Once the sound has gone away for me, I could never get it back without exiting the mission. Very odd how doing different things like that has gotten it back for you. Thanks for sharing that!
__________________

The Museum Relic Campaign: --> http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=164322
Community Missions (SP & MP) --> https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=205546
Apache600 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:57 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.