CaptoGloves have arrived - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-29-2018, 10:26 PM   #11
Snapps
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 52
Default

Yeah I would wanna look at the switch i was just asking to see how they worked. It pretty much replaces the mouse in the cockpit for you? I think I might get one, I wanna ditch my mouse so bad and use my left hand to do all the switches. I love the direction this is all going and I can’t wait for the feedback ones they are going to be what it’s all about. Thx for your reply!
Snapps is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2018, 03:04 PM   #12
Thick8
Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 658
Default

Even with my mounted touchpad I still find myself reaching for a switch sometimes without thinking. It would be so cool to be able to actuallly do it. This would be as big as VR for DCS.
__________________
Asus ROG C6H | AMD Ryzen 1700 @ 4.1Ghz | Gigabyte Aorus Waterforce WB 1080ti | 32Gb Corsair DDR4/3000 | 2Tb Samsung 960 evo | Samsung Odyssey VR | Thrustmaster Warthog | Saitek pedals | Custom geothermal cooling loop with a homemade 40' copper heat exchanger 35' in the ground
Thick8 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2018, 03:20 PM   #13
cordite
Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 215
Default

$800 USD for a set, not including shipping and taxes? Ouch.
cordite is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2018, 02:02 PM   #14
raptorman0
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by Thick8 View Post
Even with my mounted touchpad I still find myself reaching for a switch sometimes without thinking. It would be so cool to be able to actuallly do it. This would be as big as VR for DCS.


Totally agree. Alas I don't think this is going to be the solution. No videos I have seen show off using switches and if they could they would show it and have my order.


Sent from my iPhone using Tapatalk
raptorman0 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2018, 03:36 PM   #15
cordite
Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 215
Default

It sounds like they're working on it, but that capability is a few months away.
cordite is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2018, 03:54 PM   #16
wormeaten
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Croatia
Posts: 601
Default

Quote:
Originally Posted by Thick8 View Post
Even with my mounted touchpad I still find myself reaching for a switch sometimes without thinking. It would be so cool to be able to actuallly do it. This would be as big as VR for DCS.
Quote:
Originally Posted by raptorman0 View Post
Totally agree. Alas I don't think this is going to be the solution. No videos I have seen show off using switches and if they could they would show it and have my order.
I was acuse that I'm forcing Leapmotion and speaking against Capto Glove.

No Gentleman's, I'm not. I just put some question and impressions got from videos politely ask people who was try CG am I wrong or my impressions is correct or at least partially?

Except attack on my opinion didn't get any answer at all in last 10 days.

This all is remind me on times and similar issue with implementing Freetrack support in DCS what was trying to block by TrackIR lobby in similar way.
In the end we won and get Freetrack support, ED should be opened for all.

If someone is happy with CG let him be and maybe in the end this will be the the best solution for realistic interaction inside cockpit but right now I dont get that impression as well.

And I'm repeating for I don't know how much, I'm not against CG but give me some arguments for it! Is this wort 800$ or not.
wormeaten is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2018, 04:25 PM   #17
dburne
Veteran
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 5,326
Default

Well it is a CaptoGlove thread...

__________________
Don B

EVGA X79 Dark MB|4820K @ 4.50 Ghz|16gb Corsair Platinum 2133 Mhz| EVGA 2080Ti FTW3 Ultra |VKB Gunfighter Pro/MCG Pro|VPC T-50 |Warthog Throttle|MFG Pedals|Oculus Rift CV1|
dburne is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2018, 11:57 PM   #18
Thick8
Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 658
Default

It was my understanding that Leap Motion wasn’t ready for prime time yet. Has that changed? Because gloveless would be cool. They’re also making advancements with the Kinect2.
We may have several offerings to choose from...
__________________
Asus ROG C6H | AMD Ryzen 1700 @ 4.1Ghz | Gigabyte Aorus Waterforce WB 1080ti | 32Gb Corsair DDR4/3000 | 2Tb Samsung 960 evo | Samsung Odyssey VR | Thrustmaster Warthog | Saitek pedals | Custom geothermal cooling loop with a homemade 40' copper heat exchanger 35' in the ground
Thick8 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2018, 03:12 AM   #19
BlacleyCole
Senior Member
 
BlacleyCole's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: New Mexico
Posts: 1,457
Default

I haven’t been able to use them yet had trouble with the configuration software and haven’t got that computer since they sent me new software. I’m looking forward to it. My understanding is currently the replace the mouse in one one ed is partnering with CaptoGloves so full implementation should be around the corner just like the thrustmaster warthog back in the day and with the pair it should be almost mouseless.
__________________
BlackeyCole 20years usaf
XP-11. Dcs 2.5OB
Acer predator laptop/ i7 7720, 2.4ghz, 32 gb ddr4 ram, 500gb ssd,1tb hdd,nvidia 1080 8gb vram


New FlightSim Blog at https://blackeysblog.wordpress.com. Go visit it and leave me feedback and or comments so I can make it better
BlacleyCole is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2018, 09:22 AM   #20
Jim L
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 36
Default

Quote:
Originally Posted by wormeaten View Post
I was acuse that I'm forcing Leapmotion and speaking against Capto Glove.

No Gentleman's, I'm not. I just put some question and impressions got from videos politely ask people who was try CG am I wrong or my impressions is correct or at least partially?

Except attack on my opinion didn't get any answer at all in last 10 days.

This all is remind me on times and similar issue with implementing Freetrack support in DCS what was trying to block by TrackIR lobby in similar way.
In the end we won and get Freetrack support, ED should be opened for all.

If someone is happy with CG let him be and maybe in the end this will be the the best solution for realistic interaction inside cockpit but right now I dont get that impression as well.

And I'm repeating for I don't know how much, I'm not against CG but give me some arguments for it! Is this wort 800$ or not.
Each to there own its your choice its your money, I have found flight simming an expensive hobby over the years and have had to make compromises. I trust that the developers are trying to give us the best experience they can with the available technology but also appreciate that they cannot do everything otherwise they would be forever writing more and more code and then your rig would probably not be able to store or execute the program because it would be too big. I think you seem to perpetually complain because YOU want Leap Motion because you already have it or its what YOU can afford. Stop moaning and enjoy the sim as it is at the moment and give the developers a chance they obviously think this is the best option to fit in with their programming at the moment and I believe they would have done a lot of research on this new technology before committing to it. You never know once they have got this up and running maybe they will have learned enough to get Leap motion working as well.
Jim L is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
captogloves

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:15 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.