[NO BUG] Point Track (TGP) not working - ED Forums
 


Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-20-2019, 04:55 AM   #1
Joshticoun0
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 29
Default [NO BUG] Point Track (TGP) not working

Since the latest update TMS UP short (TGP SOI) does not enter point track mode nor TMS RIGHT enter area track mode. It worked on the previous update. I'd provide a video but it wouldn't show anything other than the TGP page with no lettering for the mode beneath the crosshairs.
Joshticoun0 is offline  
Old 10-20-2019, 06:43 PM   #2
Joshticoun0
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 29
Default

It turns out the analog stick I have on my throttle for controlling the cursor was not recognized as "centered" in the viper. TM TWCS Throttle. Thus, it had a slight movement within the TGP that made it unable to point track due to the movement. Oddly was working in the A-10C moments before.
Joshticoun0 is offline  
Old 10-21-2019, 05:14 AM   #3
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 21,261
Default

Thanks for letting us know.
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, INTEL i7 4790K @4.4 GHz( Cooled by H100i ), 32GB DDR3 @1866 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos
BIGNEWY is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:10 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.