iControl DCS - iPad Cockpit - Page 5 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-09-2011, 02:02 PM   #41
boarder2
Member
 
boarder2's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 412
Default

Quote:
Originally Posted by Profet View Post
Any updates on this? More features maybe, better stability, etc.
What stability problems are you having? If you're having crashes, please submit the crash logs through iTunes. There's no way for them to get fixed if I don't know about them
__________________
iControl DCS/DCS Virtual Cockpit - Full featured iPad Cockpit - Now with Android support!
A10 Virtual Cockpit Free - Free limited functionality version of iControl DCS!
DCS Virtual Cockpit - Android version!

Follow on Twitter for all the latest news
boarder2 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2011, 02:09 PM   #42
Profet
Junior Member
 
Profet's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Dubai
Posts: 46
Default

Wow, that was fast. I will as soon as I get back home.
Thanks.
Profet is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2011, 04:16 PM   #43
Skoop
Member
 
Skoop's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: VTA Southern CaliforniA
Posts: 205
Default

How do you hide the exported mfds / cdu ? I'm using a single monitor, every thing is up and running, just annoying having the exported mfds and cdu blocking my view.
__________________
intel i5 3570k @ 4.5 Ghz + Corsair H100 in push-pull / Asus Maximus V Formula mobo / 16Gb Gskill Ripjaw Z ddr3 1600 / evga 690 GTX 4gb / 1 TB WD caviar Black 7200 rpm sata HDD + 80GB Corsair F80 SSD + 2x Corsair 60Gb Force3 SSD / TM Warthog HOTAS-G940 Peddals / Corsair 1200 AX gold PSU / Windows 7 64 bit OS / 27" Qnix 2710 @ 2560 x 1440 120hz PLS Monitor & 23" acer touch screen with Helios/
Skoop is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2011, 06:01 PM   #44
Skoop
Member
 
Skoop's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: VTA Southern CaliforniA
Posts: 205
Default

Well I went ahead and just used a second monitor for the export, now the issue is that the mfds are not alined on the ipad screen. They seem off centered or only half way on the ipad screen.
__________________
intel i5 3570k @ 4.5 Ghz + Corsair H100 in push-pull / Asus Maximus V Formula mobo / 16Gb Gskill Ripjaw Z ddr3 1600 / evga 690 GTX 4gb / 1 TB WD caviar Black 7200 rpm sata HDD + 80GB Corsair F80 SSD + 2x Corsair 60Gb Force3 SSD / TM Warthog HOTAS-G940 Peddals / Corsair 1200 AX gold PSU / Windows 7 64 bit OS / 27" Qnix 2710 @ 2560 x 1440 120hz PLS Monitor & 23" acer touch screen with Helios/
Skoop is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2011, 09:39 PM   #45
Skoop
Member
 
Skoop's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: VTA Southern CaliforniA
Posts: 205
Default

I solved the problem, you have to let the aspect ratio remain at what ever it is set to automatically after you adjust the screen resolution in game.
__________________
intel i5 3570k @ 4.5 Ghz + Corsair H100 in push-pull / Asus Maximus V Formula mobo / 16Gb Gskill Ripjaw Z ddr3 1600 / evga 690 GTX 4gb / 1 TB WD caviar Black 7200 rpm sata HDD + 80GB Corsair F80 SSD + 2x Corsair 60Gb Force3 SSD / TM Warthog HOTAS-G940 Peddals / Corsair 1200 AX gold PSU / Windows 7 64 bit OS / 27" Qnix 2710 @ 2560 x 1440 120hz PLS Monitor & 23" acer touch screen with Helios/
Skoop is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2011, 02:33 PM   #46
Ghost_unit13
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: The Netherlands
Posts: 162
Default

If you don't have a second monitor you might have a try with a virtual monitor solution.
__________________
www.Ipadpit.nl
Ghost_unit13 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2011, 05:58 AM   #47
Skoop
Member
 
Skoop's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: VTA Southern CaliforniA
Posts: 205
Default

I tried your fix, didn't work with my vid card.

Ghost, I'm gonna try out the ipad pit for blackshark. Any thoughts on getting it running for the new BMS-4 mod for falcon ?
__________________
intel i5 3570k @ 4.5 Ghz + Corsair H100 in push-pull / Asus Maximus V Formula mobo / 16Gb Gskill Ripjaw Z ddr3 1600 / evga 690 GTX 4gb / 1 TB WD caviar Black 7200 rpm sata HDD + 80GB Corsair F80 SSD + 2x Corsair 60Gb Force3 SSD / TM Warthog HOTAS-G940 Peddals / Corsair 1200 AX gold PSU / Windows 7 64 bit OS / 27" Qnix 2710 @ 2560 x 1440 120hz PLS Monitor & 23" acer touch screen with Helios/

Last edited by Skoop; 09-14-2011 at 06:01 AM.
Skoop is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:44 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.