Making AI Bomb Target - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-15-2020, 06:05 AM   #11
HarrierGuy
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
Default

I was trying to figure this out yesterday for like an hour. I wasn't able to make harriers to do any bombing task when any sams were present, but it worked with F18s with jdams and mk83s.

I was only able to get the F18s to go after the target when they were in the sam range when I enabled passive defense. But they were just suicidal at that point.
HarrierGuy is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2020, 02:43 PM   #12
CougarFFW04
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 229
Default

Quote:
Originally Posted by Hardcard View Post
You should be able to push a scripted attack unit task... with the right parameters and the right loadout.

https://wiki.hoggitworld.com/view/DCS_task_attackUnit

Note: Contrary to what the wiki says, I don't think attackQty parameter is optional.

If the AI aircraft RTB instead of performing the attack, that might be due to either weapon incompatibility with the selected task or incorrect parameters.

Not relevant IMO.
The post deals with static object not unit.
CougarFFW04 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2020, 08:49 AM   #13
Hardcard
Member
 
Hardcard's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 720
Default

Quote:
Originally Posted by CougarFFW04 View Post
Not relevant IMO.
The post deals with static object not unit.
Says who? The OP didn't specify.


Quote:
Originally Posted by Bunny Clark View Post
I'm trying to have a flight of AI Hornets blow up an early warning radar.

That EWR could be one of these units:

Spoiler:


__________________
Hardcard is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2020, 04:55 PM   #14
CougarFFW04
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 229
Default

Hi,


After some testing it seems that the "Attack map object" works if there is something in the vicinity (altough there is no way to set a search radius) of the designated place but most of the time the plane tagets "light pylon" Too bad.


I am trying to design a specific scenery object but I am facing problem (see

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=261080 )
CougarFFW04 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:24 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.